Valentine (13) nema 11 dana: Očajna majka moli za pomoć, veče prije nestanka primijetila sumnjivu stvar blizu kuće

Na sebi je imala crnu majicu, krem šorc i duks sa kapom boje višnje i crne patike, a osim dvesta dinara, od ličnih stvari nije ponela ništa.

Trinaestogodišnja Valentina Nikolić iz Buđanovaca posljednji put je viđena 21. jula u centru sela kada je, kako je za Telegraf.rs njena majka Nevena rekla, krenula u Rumu da plati ringišpil kojim se vozila prethodne noći. 

Na sebi je imala crnu majicu, krem šorc i duks sa kapom boje višnje i crne patike, a osim dvesta dinara, od ličnih stvari nije ponela ništa.

Vidno potresena majka nam je rekla da je zbog najavljene oluje odgovarala ćerku da krene na vašar, međutim Valentina je uzela novac i samo istrčala iz dvorišta uz riječi “Vraćam se brzo, ne brini”. Roditelju su nestanak policiji prijavili 22. jula. 

– Rekli su mi da je za njom raspisana potjernica i da je traže, drugih informacija nemam – rekla je Nevena.

S obzirom na to da Valentina sa sobom nije ponijela nijedan telefon koji ima, njena majka uspjela je da pristupi jednom od njih i dočekalo je neprijatno iznenađenje.

Kako je nesrećna žena rekla, sumnja da je njena ćerka u Zemunu kod drugarice koja ju je upoznala sa dosta starijim muškarcem, sa kojim je Valentina stupila i u vezu.

– Ona se sa tom djevojčicom družila i prije, ona stanuje na Altini u Zemunu. Čovejk koji joj iznajmljuje stan stupio je sa Valentinom u vezu, našla sam njihove prepiske na Instagramu – istakla je majka i dodala da je njen suprug 20. jula, veče prije nestanka ćerke, primijetio nešto sumnjivo na 300 metara od kuće.

– Moj muž se vraćao sa posla i pored ambulante koja je na 300 metara od naše kuće, vidio je bijela kola beogradskih tablica, unutra su bili neki ljudi, kada su ga vidjeli pobjegli su.

Nevena moli sve ljude koji imaju bilo kakvu informaciju o Valentini da se jave na broj telefona 069/3049926 ili najbližoju policijskoj stanici.

– Učiniću sve samo da pronađem svoje dijete!

(Telegraf.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *