Klikom na sliku zatvorite prozor.

                                                                

EVO KOGA JE SVE UBIO NERMIN SULEJMANOVIĆ: Iz Tužilaštva stigle informacije

Ubica Nermin Sulejmanović danas je počinio samoubistvo nakon što je ubio tri osobe.

Sulejmanović je iz pištolja usmrtio svoju bivšu suprugu i dva muškarca, oca i sina. Ranio je jednog policajca, te još jednog muškarca i ženu na različitim lokacijama u Gradačcu, objavili su iz Tužilaštva TK.

KO JE NERMIN SULEJMANOVIĆ

On je 2013. godine uhapšen kao član velike narko-grupe na čelu sa Emirom Kodžagom. U okviru tadašnje akcije MUP-a TK, uhapšeno je 25 osoba ukupno.

Godinu dana kasnije postao je poznat po tome što je pokušao prokrijumčariti 806 kilograma marihuane u Hrvatsku. Njegova “posada” uhapšena je na brodici blizu Primoštena, ali i on u okviru, akcije “Nikita”. Pali su jer su mislili da mogu proći neopaženo pored lučke kapetanije i jesu, ali nisu znali da ih policija prisluškuje.

Za njim je bila raspisana i međunarodna potjernica 2016. godine, zbog nasilničkog ponašanja nad policajcem.

Posljednjih godina gradio je karijeru kao bodybulider i fitness trener. Osvajao je prva mjesta. Prošlog ljeta je u Pragu osvojio prvo mjesto u bodybouilding takmičenju. U pitanju je bilo međunarodno takmičenje IFBB Diamond cup. Nakon svakog osvojenog zlata prozvali su ga i “gradačačkim šampionom”. Bio je vlasnik teretane i “ugledni trener”.

U posljednjem intervjuu koji je dao za Gradačački Glas kazao je kako je od 15. godine počeo ići u teretanu, a od 2018. godine se počeo baviit bodybuildingom. “Šampioni nisu napravljeni u teretani. Šampioni su napravljeni od nečega što je duboko u njima: želje, sna, vizije…”

Na fotografijama koje je dijelio na Instagramu mogli su se vidjeti i brojni suplementi koje je koristio.

(N1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *