Klikom na sliku zatvorite prozor.

                                                                   

“Pančevka udarila u SAOBRAĆAJNI ZNAK, pa uradila nešto toliko NEZAMISLIVO da se i POLICIJA ZAPREPASTILA”: Scena iz saobraćaja koju ćete vidjeti SAD I NIKAD VIŠE

Nesvakidašnja situacija desila se u Pančevu kada je ulicama protutnjio auto sa sve znakom za prvenstvo prolaza na sebi. Svi su ostali u čudu, šokirani i zapanjeni onim što su vidjeli.

Video je postao veoma viralan, ali niko nije mogao da shvati šta se desilo. U komentarima su svi uglavnom pisali o Pančevcima kao lošim vozačima, što je u Beogradu uvriježeno mišljenje kada u saobraćaju učesnici ugledaju tablice sa oznakama ovog banatskog grada. Ipak, na kraju je stigao komentar koji, ako mu je vjerovati, objašnjava kako je došlo do ove istovremeno nemile i apsurdne situacije.

“Vidi, ova gospođa je udarila od pozadi mog drugara koji se vraćao s posla. Nije velika šteta ali je gospođa sa sve znakom zapalila dalje, jer je, pazi sad, žurila na rođendan. Policajci se krstili objema rukama”, pisalo je u komentaru koji je rasvijetlio saobraćajnu nezgodu koja je prethodila nonšalantnoj vožnji kroz Pančevo.

Mnogi tviteraši su se trudili da u nastavku budu veoma duhoviti sa svojim komentarima.

Nesvakidašnja situacija u saobraćaju u Pančevu

“Kažu ljudi u životu nađes znak i taj znak prati”, “Ova je prema Andrićevim insinuacijama našla pravi pored puta”, “Ja kad odem za BG sa svojim PA tablicama imam osjećaj kao da sam Mojsije. Sve se sklanja”, “Nosi znak prvenstva prolaza, ne vidim problem”, “I ja bih se bojao da ga skinem da ne ostanem bez hladnjaka”, pisali su redom korisnici ove društvene mreže.

komentar

Epilog situacije nije poznat, a nadamo se samo da u ovakvoj vožnji niko nije povrijeđen i da je dotična gospođa bezbjedno i blagovremeno stigla na rođendan, ukoliko je na isti toliko žurila.

(Izvor: BlicŽena)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *