SAM KRAJ AVGUSTA NIKAD TURBULENTNIJI: Astrolog otkriva – 3 ključna dana pred nama, jedan znak u jeku SKANDALA!

Astrolog Vladimir Vlajić otkriva šta nas čeka ove nedelje – od 28. avgusta do 3. septembra 2023. godine!

Da li poslednja nedelja avgusta donosi važne promjene za određene znakove horoskopa? Kome se smiješi zarada, a ko će morati da povede računa o finansijama? Astrolog Vladimir Vlajić otkriva da ćemo najjači uticaj punog Mjeseca osjetiti u srijedu, četvrtak i petak. Prema njegovim riječima, emocije će biti prenaglašene, a raspoloženje “čudno”.

“U srijedu, četvrtak i petak imaćemo dosta jak uticaj u znaku Riba. Znak Riba donosi potrebu da maštamo, sanjamo, pobjegnemo od realnosti. Pun Mjesec sam po sebi simbolizuje prenaglašene emocije. Nije najbolji kad je u znaku Riba, osim za one koji se bave umjetnošću. Uvijek kada je pun Mjesec, mi smo u čudnom raspoloženju, ta dva dana. Ovo nije ništa drastično i dramatično. Ovaj jeste malo jači, doneće potrebu za izolacijom. Dobar je momenat da se pozabavimo sobom i ispričamo sa nekim prijateljem”, rekao je astrolog u emisiji “150 minuta” na prvoj i dodao:

“Pun Mjesec je kulminacija, neka vrsta završetka. Narednih 13 i po dana beremo plodove onoga što smo radili. Venera će krenuti direktno od ponedeljka. Imamo pet retrogradnih planeta u ovom trenutku, što nije najbolje. Tako mi imamo osećaj da smo u živom pijesku. Tako će biti i tokom ove nedelje, a onda će krenuti bolja energija. Ova nedelja je dobra ako želite da vam se javi neko iz prošlosti ili ako želite da se javite nekome iz prošlosti. Za neke novine sačekajte sljedeću nedelju”, upozorio je astrolog.

“Kad su u pitanju Ovnovi, ovo je nedelja u kojoj će biti malo umorni. Novina u emotivnom odnosu neće biti. Upoznaće nekoga, vraćati se unazad, upoređivati. Kod zauzetih, ovo je nedelja u kojoj će biti na hiljadu strana, neće imati puno vremena da se posvete partneru, što može da bude izvor problema. Što se tiče poslovnog segmenta, imaće odličan period. Šefovi i autoriteti su malo zahtevni i teški, ali proći će i to.

Bikovi mogu da imaju problem sa želucem. Bikovi su hedonisti u ovoj nedelji. U poslu će biti novina, kontrola, povlače crtu. U vezama i brakovima vlada nezadovoljstvo, ali za vikend se sve mijenja. Slobodnima slijedi neko mlađi iz prošlosti i to će da bude super. Blizancima i dalje stoji neko poznat iz prošlosti, a za ulazak u vezu treba da sačekaju sljedeću nedelju. Kod zauzetih iz dana u dan se menja situacija, početak i kraj nedelje dobri. U poslu im sve deluje teško i komplikovano, ali sve će se rešiti. Slijedi neki zastoj u papirologiji.

Rakovima je sve prenaglašeno, naročito u emotivnom segmentu. Krajem nedelje će im biti odlično, stižu lepe vesti. Lavove mogu da muče hronični problemi. Slobodnima se javlja neko iz prošlosti, ali neće biti ulazak u vezu. Kod zauzetih vladaju neke male krize, želje da nešto promjene, ali ovo nije nedelja za promene. U poslovnom segmentu stoje redovne aktivnosti, sve stoji, ali ne bi ni trebalo da ubrzavaju.

Djevicama je vladar Merkur, koji je i dalje retrogradan. Imaju malo nedostatka energije, trebalo bi da provjere krvnu sliku. Sredinom nedelje im stoji neka komplikacija u poslu, ali to će biti još veći uspjeh kad riješe problem. Uspješna nedelja za njih. Stoji im mogućnost za ulazak u tajnu vezu, ali trebalo bi da pripaze na skandale, naročito u četvrtak i petak. Vagama je glava na udaru, potencijalna nesanica. Vage ne bi trebalo da uvode novine u posao. Brinuće tokom cele nedelje, ali u petak i subotu stižu lijepe vijesti. Kod slobodnih nema dešavanja, a kod zauzetih je naglašen aspekt ljubomore, naročito u sredu, četvrtak i subotu uveče.

Škorpije su dobro. U emotivnom segmentu, ovo je nedelja interesantnih susreta. Biće dobrih flertova, lijepih vijesti, imaju čemu da se nadaju. Moguće je da se radi o osobi iz drugog mesta ili osobi koja će brzo otputovati, pa će se neke stvari odložiti. Malo naporna komunikacija sa šefovima i ljudima na položaju. Strijelčevi treba da vode računa o stomaku. Kod slobodnih se otvara mogućnost za ulazak u interesantnu avanturu, a kod zauzetih je naglašen aspekt za ljubomoru. Trebalo bi da vode računa ako žele da flertuju. U poslu je nešto usmjereno, ali ide u dobrom pravcu.

Kod Jarčeva, ovo je nedelja aktivacije starih hroničnih zdravstvenih problema. U emotivnom segmentu stoji interesantno poznanstvo, ali ne savetujem ulazak u vezu. Sve će rješavati u zadnjem trenutku u poslu, ali biće prezadovoljni na kraju. Vodolijama stoji problem sa stomakom. Stoji im više strasti. Zauzetima sledi odličan vikend. Vodolijama stoje veliki ciljevi, ali ovo nije momenat za realizaciju. Tokom vikenda biće nešto konkretno. Vodolije jesu u dobrom periodu, a biće lijepih vesti tokom sljedeće nedelje. Ribe maštaju o nekome ko je daleko ili nije dostupan. Kod zauzetih stoji malo nemira, ali neće dobiti konkretne odgovore. Poslovni segment je komplikovan zbog odnosa u radnom okruženju”, otkrio je Vladimir Vlajić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *