KULIĆI U SUZAMA: Miljana će 6 mjeseci biti zatvorena u psihijatriji, a ovo je razlog (FOTO)

Marko Đedović je dobio presudu u svoju korist po tužbi koju je još prije tri godine podnio protiv Miljane Kulić zbog nanošenja tjelesnih povreda.

Suđenje Miljani Kulić je gotovo, a ona je, pored dvije godine uslovne kazne, osuđena i na psihijatrijsko liječenje u bolnici zatvorenog tipa, istakao je Đedović.

Prije Marka i Jovana Tomić Matora dobila je presudu u svoju korist, ali novčanu naknadu koju joj je sud dodijelio i dalje pokušava da naplati preko izvršitelja. Nakon uvreda i kleveta koje je Miljana nedavno izgovorila na Đedovićev račun u emisiji Narod pita, Marko je podigao još jednu tužbu ovog puta za naknadu štete.

– U presudi stoji da Miljana mora da ide na psihijatrijsko liječenje, u ustanovu zatvorenog tipa, u zatvorsku bolnicu. Samo se čeka da sud u Rumi objavi presudu. Ponavljam, presuda je već donesena. Mislim da je izrečena i kazna uslovno dvije godine i plus bolničko liječenje od šest mjeseci zbog počinjenog krivičnog djela. Sada ću tražiti i naknadu štete i tim parama pomoći nekom djetetu da se izliječi. Odlučio sam se na dalje gonjenje kako bi novac donirao, ali pare ću javno odnijeti, a ne da lažem kao pojedini kako su pare dobijene na kocki uplatili bolesnoj djeci – rekao je Đedović i dodao:

– Donesena je presuda, samo treba da se objavi. I Matora je dobila presudu u svoju korist i dodijeljena joj je novčana naknada i sada to naplaćuju izvršitelji. Da nije donesena presuda, Matora ne bi mogla da naplati te pare, piše Blic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *