Klikom na sliku zatvorite prozor.

                                                                   

VIC: Mujo i rođendan

Ide Mujo kući sa posla i na putu se sjeti da mu kćerkica ima rođendan.

Svrati u najbližu profavnicu igračaka. Uđe unutra i upita prodavačicu:

• Koliko Vam je ona Barbie u izlogu?

Prodavačica:

• Na koju Barbie mislite? “Barbie ide na kupanje” je 19,95 eura, “Barbie ide na gala večeru” je 29,95 eura, “Barbie na jahanju” je 39,95 eura, “Barbie ide na fitness” je 49,95 eura, “Barbie ide na vožnju autom” je 59,95 eura a “Razvedena Barbie” je 395,95 eura.

• A zbog čega je “Razvedena Barbie” toliko skuplja?

Prodavačica:

– Jer uz nju ide Kenov auto, Kenova kuća, Kenov pas, Kenova mačka, Kenov namještaj i Kenova jahta.

Prvi rijaliti program koji se prikazivao na našim prostorima, “Veliki brat”, još te 2006. godine je izazvao mnogo pažnje. Voditeljka “Elite”, kao i svih šest sezona “Zadruge”, Dušica Jakovljević tek sada je otkrila da je i sama bila dio ovog velikog projekta.

Ona je u “Eliti” otkrila da je bila dio “Velikog brata”, ali ne samo to, dobro poznati “muški” glas Velikog brata, zapravo je bio Dušičin.

Dušica Jakovljević

– Bila sam urednica i smišljala sam zadatke za takmičare, a ono što niko nije znao je da sam i lično bila Veliki brat! U to vrijeme mnoge učesnice rijalitija bile su zaljubljene u mene. Mislile su da sam muškarac i tek kada su izašle iz Velikog brata, shvatile su da ih je zavela jedna žena – ispričala je voditeljka Dušica Jakovljević.

Podsjećanja radi, “Veliki brat” se emitovao do 2015. godine, a prva sezona svjetski popularnog programa počela je sa emitovanjem davne 1999. godine u Holandiji. U Srbiji je prva sezona emitovana 2006. godine.

Veliki Brat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *