Klikom na sliku zatvorite prozor.

                                                                   

VIC DANA: Prilog za bazen

Kaže Perica tati:

– Tata, došao je neki čovjek, traži dobrovoljni prilog za bazen.

A tata mu kaže:

– Pa daj mu čašu vode.

Kulićeva nije znala šta ju je snašlo zbog oglašavanja bivšeg dečka!

Tokom sinoćne emisije “Pitanja novinara” došlo je do nove žestoke svađe između Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice. Njih dvoje žestoko ratuju već danima unazad i iznose žestoke optužbe iz svog ljubavnog odnosa, kao i porodične tajne.

U jednom trenutku voditelj i novinar Darko Tanasijević obavestio je učesnike rijalitija da mu je stigla poruka od Lazara Čolića Zole, pa ju je pročitao u programu uživo.

– Kaži Bebici da mu poručujem, pošto se razumijem oko struje, da mi varniče tes**si, pa da mi popravi poslije rijaltija – pročitao je Darko Tanasijević.

Miljana je u prvom trenutku počela da likuje i skače od sreće, šalje pozdrave Zoli, ali vrlo brzo nakon toga završila je u suzama zbogoglašavanja bivšeg dečka.

– Samo da pozdravim Zolu, čekala sam ga večaras. I ja jedva čekam da dođe, jedva čekam da mi skine ovog skota sa leđa – poručila je Kulićeva, pa obrisala suze s lica.

Inače, Zola se sinoć oglasio za Republiku i žestoko komentarisao odnos Miljane i Bebice.

– Ja nisam čovjek koji ima veze sa humanitarnim organizacijama, nemam u planu da bilo kome služim za bilo kakvu pomoć tamo. Smatram da nisam neko ko tamo ulazi povodom bilo kakvih humanitarnih organizacija. – Iskreno, ne pratim “Elitu”, osim nekih snimaka koji su vezani za mene. S obzirom na to da još uvijek imam zdravstvenih problema, ako bog da, uskoro se oporavljam i onda ću da uđem tamo i da dam sebi priliku da upoznam svakog onako kakav jeste i da kažem svakom u lice šta mislim. Nisam u bolnici, imam još neke analize, nisam baš još uvijek spreman – rekao je Zola za Republiku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *