TUGA U PORODICI DŽEKO: Edin Džeko objavio tužnu vijest na Instagramu

Kapiten naše fudbalske reprezentacije Edin Džeko, na svom Instagram storiju objavio je tužnu vijest da je otac njegove supruge Amre preminuo u 70. godini.

Objava Edina Džeke. Instagram

Naime, Salih Silajdžić preminuo je u nedjelju, 24. septembra. Dženaza ocu Amre Džeko bit će održana u utorak, 26. septembra na Grlića Brdu.  

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš dobili su priliku da se osame i odu na Rajsko ostrvo, kako bi porazgovarali o svom odnosu i dodatno se zbližili, a oni su zaspali jedno kraj drugog, dok su korisnici društvenih mreža komentarisali da je bilo i akcije pod pokrivačem.

Anelina sestra, Sita Ahmić, nije oduševljena njenim ponašanjem i smatra da joj ova afera sa Janjušem nije potrebna, a jasno je stavila do znanja da nema lijepo mišljenje o svemu što njena sestra sebi dozvoljava u rijalitiju:

Zadruga 7Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Smatram da je to potpuno nepotrebno kako njoj njoj, a tako i njemu. Mislim da bi bilo idealno da oni ostanu samo prijatelji, jer Aneli voli duhovite muškarce, zato joj on i prija. Nadam se da će ostati na tome. Što se tiče Janjuševe doslednosti, u to čisto sumnjam. Smatram da on ne drži obećanja. Nemam ništa protiv njega, samo komentarišem ono što smo imali prilike do sada da vidimo. Ne znam da li će ozvaničiti vezu, ako su pametni, to se neće desiti – rekla je Anelina sestra za Pink.rs.

Zadruga 7Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *