OČAJNI OTAC MOLI ZA POMOĆ: “Jeste li vidjeli moju kćerku? Pobjegla je kad je izašla iz bolnice”

olicijska uprava Zvornika objavila je apel kojim poziva građane da ukoliko imaju bilo kakva saznanja o djevojci s fotografije to odmah jave u najbližu policijsku stanicu ili na broj 122.

Radi se o Valentini Obradović (14) iz Republike Srbije, koja je posljednji put viđena u nedjelju, 1. oktobra u 23 sata, kada se ispred kuće u zvorničkom mjestu Karakaj udaljila u nepoznatom pravcu.

Zvornička policija poduzima mjere i radnje s ciljem njenog pronalaska, ali su rezultati zasad izostali.

“Valentina Obradović visoka je oko 170 cm, ima oko 65 kg, krupne tjelesne konstitucije, duge kose tamnije boje, oči izrazito svijetle zeleno-plave boje. U trenutku kada je otišla, na sebi je imala “Nike” patike bijelo-bež boje, crne helanke, bijelu majicu kratkih rukava i crni duks na raskopčavanje”, objavili su opis nestale iz PU Zvornik.

Apeluju na sve građane da ukoliko je primijete ili imaju bilo kakva saznanja o njoj, to odmah i prijave.

Posvađala se sa majkom

Valentinin otac Nikola Obradović uputio je također apel u kojem traži pomoć u pronalasku kćerke.

“Molim Vas, pomozite mi da nađem moju kćerku. Sve mi ovo mnogo teško pada. Ne mogu da dođem sebi”, kazao je on, te dodao:

“Nije bila u dobrim odnosima sa majkom. U nedjelju su se posvađale i tada je zadobila povrede u kući. Nakon toga, otišle su u bolnicu u Malom Zvorniku da joj ušiju i previju ranu. Kada su izlazili iz bolnice, Valentina je pobjegla i od tada od nje nema ni traga ni glasa”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *