INDIJSKI HOROSKOP ZA PRVU POLOVINU NOVEMBRA: Evo koji će znak imati najviše razloga za SLAVLJE, s pravom mogu da pripreme šampanjac

Prva polovina novembra 2023. bit će vrijeme kreativnih ideja, period kada možete da zablistate i inspirišete ljude oko sebe. Iako je period vladavine Škorpije kada se sve dešava iza kulisa ovo je i trenutak kada možete otkriti najdublje tajne, poručuju indjski astrolozi.

Bik – Na raskrsnici

Rođeni u znaku Bika osjećaju se kao da stoje na raskrsnici. Da li izabrati nešto što dobro poznajete ili se upustiti u avanturu nepoznatog. Odgovor na ovo pitanje znate samo vi i šta je najbolje za vas. Vrijeme je da krenete u susret svojoj sudbini, da naučite da praštate sebi i drugima kako biste mogli da nastavite svoj duhovni rast. Ne plašite se rizika, imate zaštitu neba koja vam je potrebna da biste napredovali u pravom smjeru.

Vaga – Slavite ljubav

Vage se osjećaju emotivno, isunjeni bezuslovnom ljubalju i spremni da rade na najboljoj verziji sebe. Porodica je vaše sigurno mjesto i vaša najveća avantura. Došao je trenutak da slavite ljubav i priglite darove koje imate. Naravno, uvijek može bolje, ali sad treba da budete zahvalni za ono što imate i slavite svoj sretan i ispunjen život. Bit će vremena za nove ciljeve i poslovne uspjehe, sad je fokus na porodici pa uživajte u zasluženoj sreći.

Škorpija – Zablistajte

Škorpije nikad ne igraju na malo i sigurno. Tako će biti i u ovom periodu kada ćete pokazati svijetu zašto imate nesalomiv duh. Koliko god vas život šibao vi uvijek nekako isplivate i budete pobjednik. Ovo je vaših pet minuta slave, pa zablistajte kao nikad ranije. Zapamtite, svaki put kada zablistate u svojoj svjetlosti inspirišete druge da učine isto. Možete da pripremite šampanjac jer ćete ovog novembra imati na pretek razloga za slavlje.

Jarac – Naučite da praštate

Kako se približava kraj godine Jarčevi su sve više u panici. Sve što su planirali i čemu su se nadali u ovoj godini nekako vam se izmigoljilo i pretvorilo u nešto sasvim drugo. Zar još niste naučili da je to za vaše dobro i da se samo iskustvo računa. Nemojte biti na kraj srca, naučite da praštate i sebi i drugima bit će to najvrijednija lekcija koju ćete savladati. Kad shvatite koliko je oprost ljekovit za vašu dušu svijet ćete gledati na drugačiji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *