“Kako si rekao, Đedoviću?” – Milan smjestio Marka na njegovo mjesto: ZBOG OVOG TRENUTKA GORI BALKAN

Milan Milošević se na veliku radost gledalaca vratio u najgledaniji rijaliti i uradio ono što je do sada redovno činio a to je da učini da gori Balkan. Njegov ulazak u Bijelu kuću je propraćen sa većim entuzijazmom nego ulazak velike rijaliti zvezde Maje Marinković koja je također ušla u Elitu.

Milan je odmah podigao atmosferu i energiju Bijele kuće, a komentari podrške su se samo nizali.

Ipak, svi su se pitali kako će da izgleda susret Marka Đedovića i Milana. Mnogi su spekulisali da su njih dvoje rivali i da nisu u dobrim odnosima. Priče su bile podgrijane time da kada je Milan dao otkaz na ružičastoj televiziji da je Đedović najviše dobio njegovim odlaskom jer je dobio mjesto voditelja. Mnogi su isticali da se Đedović i nije najidelanije snašao u novoj ulozi dok su drugi smatrali da u Marku ne treba tražiti zamjenu za Miloševića nego jedinstvenu i novu voditeljsku pojavu.

U svakom slučaju, nijedan ni drugi nisu otvoreno loše pričali jedno o drugom, ali to nije spriječilo da grupe fanova Zadruge i Elite budu puni tračeva i spekulacija da se njih dvoje ne podnose.

– Poslije ćemo se ljubiti. Evo me ovdje. Mislili ste da će lako da prođe bez mene, e pa neće. ja sam Milan Milošević. Mnogi me znaju, oni koji me ne znaju, upoznaće me. Mnogi misle jaoj ko zna kolike pare je uzeo, ali ne. Vratio sam se ovdje jer Balkan mora da gori. Od večeras neće biti ništa isto. ako neko ima sad da kaže, neka kaže sad ili neka umre – rekao je Milan.

– Ja sam najsretnija – rekla je Miljana.

– Elita, tražio sam na Guglu kako da vas nazovem. Nema pravog izraza za vas – rekao je Milan.

A onda se Milan obratio Đedoviću, nazivajući ga svojim prijateljem.

– Što kaže jedan moj prijatelj: Mačka… kako si rekao, Đedoviću? – pitao je Marko.

– Sve što mačka rodi, miševe lovi – Dopunio je Đedović.

– Sve što mačka rodi, lovi miša – rekao je Milan sa promijenjenom formulacijom iz množine u jedninu.

– Tako je – uzvratio je Đedović.

Detaljnije u nastavku:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *