Klikom na sliku zatvorite prozor.

                                                                   

Sinoć je stigao PUN MJESEC U BLIZANCIMA, a NAJTEŽE POGAĐA OVA 4 ZNAKA: Donosi im žestoke probleme – evo ko će proći kao bos po trnju

Sinoć je nebo obasjao pun Mjesec u Blizancima, a kako su Bliznaci znak komunikacije donosi nam i jednu posebnu poruku – moramo da usporimo i da to shvatimo ozbiljno. Novembarski pun Mjesec je podsjetnik da ne možete raditi milion stvari odjednom.

Ovaj pun Mjesec donosi nam neodlučnost i pokušaj da se završi više stvari u isto vrijeme, ali ubrzo ćete shvatiti da će to samo otežati stvari. Vrijeme je da se umirite i pratite život korak po korak kako biste dobili bilo kakvu povoljniju priliku, posebno ako ste jedan od znakova koje će ova astro pojava najviše pogoditi

BLIZANCI

Pokušajte da obuzdate ego u narednim danima. Dobra strana je što vam je samopouzdanje na visokom nivou, ali se može desiti da loše tretirate svoju okolinu. Ako imate vezu koja je trenutno na klimavim nogama, očekujte novu dramu. Vodite računa kako sebe predstavljate drugoj strani; lako može doći do nesporazuma ili možete odati pogrešan utisak o sebi i svojim osjećanjima.

DJEVICA

Posao nije sve, drage Djevice. Čak i ako se stvari zahuktavaju na tom polju, bilo da se radi o potencijalnom unapređenju ili uzbudljivom razgovoru za posao, pun Mjesec osvjetljava razlike između vašeg ličnog i profesionalnog života. Koliko god želite da uspijete i zapnete u ovom trenutku, na umu imajte ljude koji su vam dragi. Povlačenje granica je ključno za postizanje balansa između posla i privatnog života. Pokušajte da organizujete svoj raspored tako da imate vremena i za sebe i svoje bližnje.

STRIJELAC

Komunikacija je veoma važan, ako ne i ključan dio vašeg života, posebno kada su u pitanju vaši odnosi. Možda se čak ponekad osjećate kao da je vaš identitet neraskidiv u odnosu na ljude sa kojima provodite najviše vremena. Govorite šta vam je na srcu, čak i ako to znači da ćete se posvađati sa nekim ili zahladniti odnos. Ranjivost je snaga, a ne slabost. Ovo je svakako izazovan period za vaše odnose. Dobro razmislite prije nego što se nekom obavežete ili obećate uslugu, samo jer vam je drag. Moguće je da to nećete moći da ispoštujete.

RIBE

Očekujte izraženi nemir i napetost u okviru porodice. Moguće je da će stara porodična drama ponovo isplivati na površinu ili da će se desiti velike, a ne tako dobre promjene u vašoj životnoj situaciji. Ako radite od kuće ili mnogo vremena provodite kod kuće, možda je ovo trenutak da bse povučete na kratko kako biste se sklonili od žarišta problema – radite iz kafića ili potražite hobi koji će vas “naterati” da promolite glavu iz svog doma. U situacijama kada vam je privatni život neizvjestan ili neprijatan, to lako utiče na vaš uspjeh na poslu, pa i sada možete očekivati neproduktivan period.

(BlicŽena)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *