Klikom na sliku zatvorite prozor.

                                                                

“Oprosti nam Vanja…” Tijana Dapčević skrhana zbog stravično ubijene djevojčice – “Tuga, nemoć i bijes…”

Cijeli region potresla je informacija da je maloletna Vanja Gorčevska (14) pronađena mrtva. Kako su javili mediji Sjeverne Makedonije, Vanja je ubijena u ponedjeljak ujutru.

Vanja je nestala 27. novembra na putu do škole, a njeno tijelo pronađeno je juče u selu u okolini Skoplja. Pronađeno je i tijelo Panča Žežovskog (74) iz Velesa, čiji nestanak je prijavljen 22. novembra. Kako je saopštilo tužilaštvo, isti ljudi stoje iza ubistava Panča i Vanje.

O neopisivoj tragediji oglasila se i čuvena makedonska pevačica Tijana Dapčević, slomljena ishodom za koji su se svi nadali da se neće dogoditi.

– Tuga… Nemoć… Bes… Oprosti nam, Vanja. Saučešće porodici – napisala je Tijana uz slomljeno srce i crno-bijelu fotografiju stradale djevojčice, kao i citat posvećen njoj.

“Gazi oblacima, mekanim i čistim, ovde je ljigavo, prljavo i blatnjavo”, citirala je Dapčevićeva stihove Marka Videnovika.

Podsjetimo, posljednja informacija o ovom tragičnom događaju jeste ta da je otmicu Vanje Gorčevske (14) organizovao njen otac, rekao je na konferenciji za medije ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *