Novi detalji ubistva 14-godišnje Vanje: Progovorila majka ubijene djevojčice, objavljen snimak automobila (VIDEO)

Zorica Gorčevska, majka ubijene Vanje (14), oglasila se prvi put nakon strašnog ubistva kćeri.

“Nisam u stanju pričati o tome. Ja još ne znam zašto se ovo dogodilo. Još čekam epilog svega ovoga. Još mi nije jasno zašto se moj najnormalniji život pretvorio u pakao”, rekla je te dodala da joj je još uvijek neshvatljivo da joj je kći mrtva.

“Imam kroničnu bolest, ali se držim. Bitno mi je samo da saznam istinu. Druga kći je trenutačno bolesna i svi se nadaju da će biti dobro. Molim vas da pričekate da saznamo zašto se ovo dogodilo”, istaknula je.

Međutim, nije htjela komentirati činjenicu da je među osumnjičenima i njezin bivši muž, odnosno Vanjin otac.

“Razvedeni smo pet godina i ja ne znam što je i s kim radio. Bili smo u dobrim odnosima zbog djece. Nismo se svađali oko skrbništva, oko odgoja. Mogao ih je vidjeti kad god je želio ili kad god su to djeca htjela”, ispričala je tijekom razgovora za portal republika.rs.

Objavljena snimka automobila ubijenog frizera

Podsjetimo, Vanjin je ubojica Ljupčo Palevski Palčo, poznat kao kontroverzni desničarski političar, a u slučaj otmice i ubojstva umiješani su i njezin otac Aleksandar te još tri muškarca. Sumnjiči ih se da su odgovorni i za ubojstvo frizera čiji je automobil ukraden i korišten u otmici djevojčice.

https://www.facebook.com/watch/?ref=embed_video&v=383388674111438

Na portalu PortaliX objavljen je videozapis na kojem se vide ukradena vozila Citroen te bijeli Renault kojima je oteta 14-godišnjakinja. Prema snimci, u Citroenu, koji je bio u vlasništvu 74-godišnjeg frizera Panče Žeževskog, vide se vozač i suvozač koji nose crne kape, a u stražnjem dijelu automobila vidi se nešto nalik na bijelu torbu.

Osim toga, na snimkama se na mjestu gdje je pronađeno zapaljeno vozilo vidi dim od požara, ali i zakopano tijelo ubijene djevojke. Prema pisanju spomenutog portala, snimka dokazuje da je vozilo zapaljeno već u 9:37 te pokazuje točno kada je i kako žrtva završila u selu Brazdi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *