SUDAR TITANA U “SLAGALICI” – REZULTAT JE NEVJEROVATAN Ljudi bez daha gledali okršaj genijalca iz “karike” i tragača “Potere” (VIDEO)

Večerašnja epizoda kviza “Slagalica” oduševila je gledaoce i one koji svako veče u isto vrijeme prate pomenuti kviz.

Tragač iz “Potere” Žarko Stefanović i Vladimir Krnač, koga javnost zna po učešću u brojnim kvizovima, a posebno po učešću u “Najslabijoj karici”, sinoć su započeli svoj duel, a večeras ga sjajnom igrom i okončali.

Na samom početku, Žarku je išlo mnogo bolje.

U igri “Spojnice” Žarko je odnio maksimum poena, dok je u istoj igrici Vladimir bio malo lošiji i uspio da spoji sedam od deset spojnica.

Zatim je uslijedila igra “Ko zna zna” koja je pokazala veliko znanje i plavog i crvenog takmičara. Na skoro svako pitanje i Žarko i Vladimir su znali tačan odgovor, a predsusila je brzina, pa je tako više poena u ovoj igrici odnio Žarko.

Za kraj su odigrane “Asocijacije” gdje je veći broj bodova odneo Vladimir, ali to mu nije pomoglo, pa je konačnu pobjedu u ovom susretu odnio Žarko.

Žarko je na kraju osvojio 345 poena, dok je Vladimir odnio 250 poena i time obezbijedio ulazak četvrtfinale kviza, dok je Vladimir završio svoje učešće.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *