OVO JE JEDINI MOMAK MARIJE ŠERIFOVIĆ ZA KOJEG SE ZNA: Pjevačica dobila sina preko surogat majke, a svi pričaju o POTENCIJALNOM OCU DJETETA (FOTO)

Slavko Kalezić jedini je muškarac kojeg je Marija Šerifović predstavila javnosti.

Vijest da je Marija Šerifović postala majka odjeknula je poput bombe u javnosti. Ona je 2. decembra dobila sina Maria preko surogat majke u Sjedinjenim Američkim Državama, dok o ocu svog djeteta nije želela da govori.

Srpska pjevačica istakla je da postoji ugovor o povjerljivosti zbog kojeg ne smije da govori o ocu njenog sina, kojem će, kada dođe vrijeme objasniti sve. Kako za Marijin privatan život vlada interesovanje veće nego ikad, mnogi su se prisjetili i njenog jedinog javnog dečko – Slavka Kalezića.

https://instagram.com/p/CbzWdPADx_h/

O njenom ljubavnom životu se već dugo gotovo ništa ne zna, ali mnogi se sjećaju i njene romanse sa crnogorskim pjevačem Slavkom Kalezićem. Nedugo nakon što je Marija Šerifović branila Srbiju na Evroviziji i odnijela pobjedu pjesmom “Molitva”, prvi put je javnosti prikazala svog tadašnjeg dečka Slavko i Marija su šest mjeseci bili u vezi, a kako je njihova veza bila javna, emocije nikada nisu skrivali.

Internetom su čak kružile i njihove zajedničke fotografije na kojima se grle i ljube, a nakon pola godine uslijedio je rastanak o kojem je Marija Šerifović javno govorila i istakla da im nije išlo, piše Magazin Novosti.

https://www.instagram.com/p/CTPVfoGj8cC/

– Moram da se fokusiram na posao, i ne želim bilo koga da opterećujem. Ljubav na daljinu jednostavno nije opstala – rekla je tada.

Nakon raskida Slavko je nastavio da gradi svoju karijeru, te je 2017. godine predstavljao Crnu Goru na Evroviziji, a mnogi su pričali da ga je veza sa Marijom proslavila ili mu bar pomogla da se “progura”.

https://www.instagram.com/reel/C04T_usrAHO/

– Poslije njene pobede smo bili zajedno. Iskreno, tada smo pričali, ali mi iskreno nije pomogla u karijeri, imao sam svoju strategiju – rekao je on prilikom gostovanja u jednoj emisiji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *