1 ZNAK U 2024. dobiti SUDBINSKI DŽEKPOT: Ovako dobra godina DEŠAVA SE JEDNOM U 60 GODINA – raspametiće se od SREĆE

Ako vjerujete u horoskop ili prosto želite da se malo zabavite i možda naoružate optimizom i dobrim predviđanjem, hajde da vidimo šta to kaže godišnji horoskop za 2024. godinu.

Naime, jedan znak Zodijaka imaće posebno mnogo sreće u godini ispred nas i sve će mu ići od ruke. Tako bar tvrde dve najpoznatije ruske astrološkinje, Vasilisa Volodina i Tamara Globa.

I jedna i druga kao znak kome će sve ići od ruke u 2024. godini izdvojile su VODOLIJE! Vasilisa Volodina, prenosi “Rosbalt”, tvrdi da Vodolije i te kako rezonuju sa narednom godinom jer će ona biti u znaku Zelenog drvenog zmaja, koja se događa jednom u 60 godina u kineskom horoskopu.

Nova godina će Vodolijama donijeti uspjeh na svim poljima – u karijeri, ljubavi, ličnim pitanjima, porodičnim okolnostima…

Početak godine biće uspešan za nove projekte ili promenu posla, tvrdi Tamara Globa za portal “Hibiny.ru”. Za one koji ostaju na sadašnjem radnom mestu, otvaraju se odlične mogućnosti za razvoj karijere. Njihove ideje biće tražene među menadžmentom, što će dovesti do bonusa na poslu i povišice. Takođe, moguć je i dodatni, neočekivani prihod iz nepoznatog izvora. Ako ste dugo imali snove o posjedovanju sopstvenog biznisa, ovaj plan bi mogao da se realizuje do leta naredne godine. Zato, ako već niste, zapnite i poradite na razvoju svog posla. Ljeto će biti odličan period i da Vodolije zarade više novca i umnogome poprave svoju finansijsku situaciju.

Krajem proljeća, Vodolije će doživeti prijatne promjene u ličnom životu; to bi mogla da bude vijest o prinovi u porodici ili romantično poznanstvo. Ipak, jesen je ta koja će drastično povećati šanse da promjene svoj lični život na bolje i upoznaju pravu ljubav.

Ono što je najvažnije jeste da će u 2024. Vodolije moći da ostvare svoje najskrivenije snove; sve što je potrebno jeste da ispravno postave ciljeve i da uporno rade na njima.

(Blic Žena)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *