Klikom na sliku zatvorite prozor.

                                                                

Prepoznajte li ovu mladu pjevačicu sa slike? Velika je regionalna zvijezda

Ogroman glazbeni talent naslijedila je od mame, legendarne pjevačice narodne glazbe, Verice Šerifović. Sa samo 12 godina Marija Šerifović prvi put je nastupila na festivalu “Deca pevaju hitove” s pjesmom I Will Always Love You. Oduševila je i žiri i publiku i – pobijedila.

Već tad je bilo jasno da će moćnim vokalom vrlo brzo zasjesti na estradni vrh. Priča se da je mama svojedobno zbog matematike napustila školovanje, pa su roditelji nastavak Marijine muzičke karijere uvjetovali završetkom srednje škole. Kad je maturirala, preselila se iz rodnoga Kragujevca u Beograd i upisala studij menadžmenta.

        Foto: Instagram Printscreen 

Pobjedom 2007. s pjesmom Molitva dovela je Eurosong u Beograd. Rijetko govori o privatnom životu, ali nepoznate je detalje otkrila u autobiografskom filmu Ispovjest, koji je premijerno bio prikazan 2013. godine

Upravo u njemu priznala je da je homoseksualne orijentacije i tako je postala prva javno deklarirana LGBT pjevačica u Srbiji. Pričala je i o odnosu s ocem Rajkom Šerifovićem te s dva polubrata.

Početkom decembra dobila je sina kojeg je nazvala Mario, a trudnoću je iznijela surogat majka. Mario je rođen u Los Angelesu, a pjevačica je bila prisutna na porođaju, piše 24sata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *