Preminuo glumac u 42. godini: Iza njega su ostali supruga i dvoje djece

Adan Canto, zvijezda serija Narcos i The Cleaning Lady i filma X-Men: Days of Future Past, preminuo je u ponedjeljak nakon borbe s rakom, piše Variety.

Imao je 42 godine, a iza njega su ostali supruga i dvoje djece.

“Slomljeni smo od boli zbog smrti Adana Canta. Bio je divan glumac i drag prijatelj, bili smo počašćeni što je bio dio obitelji Warner Bros. Televisiona i Fox Entertainmenta od njegovog američkog debija u The Followingu prije više od desetljeća”, izjavili su Warner Bros. Television i Fox Entertainment u zajedničkoj izjavi.

“Ovo je nezamisliv gubitak i tugujemo zajedno s njegovom suprugom Stephanie, njihovom djecom i najbližima. Neizmjerno će nam nedostajati”, dodali su.

Odrastao je u TeksasuAdan Canto rođen je u Ciudad Acuñi u Meksiku. Odrastao je Teksasu i rano se posvetio glazbenoj karijeri. Pisao je pjesme za nekoliko meksičkih televizijskih emisija i filmova te je na kraju završio na pozornici u adaptaciji filma Pedra Almodóvara Sve o mojoj majci. Njegova prva televizijska uloga bila je u seriji Estado de Gracia 2009. godine.

Cantov američki glumački debi bio je u kriminalističkoj triler seriji The Following, u kojoj je glavnu ulogu igrao Kevin Bacon. Kasnije je imao uloge u sitcomu Mixology, Netflixovoj kriminalističkoj drami Narcos te serijama Blood and Oil i Second Chance. Njegova prva značajna filmska uloga bila je uloga superheroja Sunspot u Foxovom filmu X-Men: Days of Future Past 2014. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *