Ako ovo riješite možete se pohvaliti savršenim vidom: ŠTA NIJE U REDU NA SLICI?

Ako želite malo vježbati svoj mozak, nema boljeg načina od mozgalica ili izazovnih zagonetki koje vas tjeraju da drugačije gledate na stvari i koristite svoje vještine kritičkog razmišljanja.

Zapravo, rješavanje nekoliko zagonetki dnevno može značajno doprinijeti jačanju vaše kognitivne funkcije – što je jednako važno za održavanje zdravlja vašeg uma kao što je odlazak u teretanu važan za vaše mišiće.

A ako danas još niste krenuli u vježbanje mozga, zašto ne biste isprobali ovu zagonetku? Sve što trebate učiniti je proučiti sliku ispod i pronaći jedan detalj koji vam se čini pogrešan. Oh, i imate samo pet sekundi za to.

Čini se da slika prikazuje ženu koja kliže na ledu. Iza nje su stolice na kojima gledatelji mogu promatrati akciju, a obučena je u onu vrstu zimske opreme koju biste očekivali da ćete nositi kada idete klizati. Na prvi pogled, čini se da je sve u redu sa slikom, zar ne?

Žena pokazuje svoje klizačke sposobnosti na jednoj nozi, a na licu ima osmijeh koji pokazuje da je sve u redu. Ali, postoji jedan veliki nedostatak na slici, a vaš je posao otkriti što je to što je brže moguće.

Možete li uočiti grešku na slici?

Prema Jagranu Joshu, morat ćete pronaći pogrešku u roku od pet sekundi ako se želite smatrati najboljim od najboljih, ali nema teškog vremenskog ograničenja ako vam treba malo više vremena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *