Severina na kraju pjesme koju je posvetila sinu izgovorila riječi koje će mnoge uplašiti

Pjevačica Severina Vučković sinoć je održala emotivan nastup na Jahorini, sa kojeg je izvještavao i Telegraf.

Ona se u toku pjesme “Rođeno moje” potpuno slomila, a sada je objavila isti na mrežema, te poručila:

– Jer što me nije ubilo… neće me ni ubiti. Na njima kola nek se slome – kako glasio dio pjesme, koji je ona izmijenila.

– Jer što mi nije ubilo, snagu mi je ulilo. Budi mi dobro, na meni kola nek’ se slome – glasi prvobitni tekst.

https://www.instagram.com/reel/C2nPMNFMPxI/?utm_source=ig_embed&ig_rid=38d89c2f-0e06-479e-93f1-db7f8be13c01

Također, Severina je nastup započela govorom, a ne pjesmom te je na Instagramu objavila isečak onoga što je ispričala, puna emocija, prisutnima u publici.

– Mislili ste da neću doći? Da ću otkazati koncert? Moja obaveza, moja dužnost bila je pojaviti se danas. Ustati, obući se, našminkati, napraviti frizuru i naklonit vam se. Nakloniti se svim malim i nemoćnim ženicama koje su mi dale snagu – meni, kako mi je lijepo predsjednik Vrhovnog suda rekao – VELIKOJ I MOĆNOJ, da ovih dana uopšte smognem snage ustati svako jutro iz kreveta i ispratiti dijete u školu te da svima vama koji me zasipate neizmjernom ljubavi pokušam osobno zahvaliti. Ne smijem biti nepoštena, moram zahvaliti i svim muškarcima, posebno mojim kolegama sa scene, ali i svakom malom i nemoćnom muškarčiću.

– Moj inbox na Instagramu je pun. Gotovo svaku sekundu dolazi poruka nekog od vas. Mnoge od vas dele sa mnom svoja iskustva. Ima potresnih, koja su me rasplakala, jako puno ih je baš ih Bosne. Žrtve nasilja institucija. Znam i ja za jedan slučaj iz Hercegovine. Slučaj majke koja čeka ovrhu nad svoje dvije djevojčice da idu ocu zlostavljaču.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *