Klikom na sliku zatvorite prozor.

                                                                

VERA JE NAPUNILA 108 GODINA, A OVO JE NJENA TAJNA DUGOVJEČNOSTI: Jednu stvar nikad nisam radila i zato sam i dalje živa (VIDEO)

Vera Punke iz Virdžnije 30. avgusta proslavila je 108. rođendan. Ekipa novinara, prijatelja i članova porodice okupila se da proslavi nevjerovatan broj uz čuveno pitanje – koja je tajna dugovječnosti.

Vera koja je zahvalna što je živa više od jednog veka kaže da ono što je održava u životu je to što je uvijek gledala šta će biti sutra i nije se okretala za sobom.

“Moja tajna je da uvijek gledate naprijed jer ako se okrenete iza sebe, shvatićete da neke stvari nisu dobre i osjećaj je grozan. Nisam to do sada radila, niti ću sada. Ne želim da se osvrćem na život koji je prošao”, rekla je Vera.

Njena velika ljubav zbog koje živi je moda. Posjeduje preko 40 pari cipela i osnovala je klub za žene koje skupljaju šešire.

“Uvijek sam imala prijatelje i dobro sam organizovana. Guram naprijed i trudim se da budem srećna”, rekla je Vera, prenosi “CNN”.

Navodno jedna od najstarijih žena na svijetu bila je Koku Istambulova žena koja je doživjela nevjerovatnih 129 godina i preminula 2019. godine. Za razliku od Vere, Koku je prije smrti izjavila: “Živjela sam toliko godine, ali nijedan dan nije bio sretan. Život je kazna”.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *