“SPREMNA ZA ELITU”: Šok fotka Milice Veselinović kruži mrežama, promijenila lični opis, VIŠE NE LIČI NA SEBE!

Bivša zadrugarka Milica Veselinović svojim učešćem u petoj i šestoj sezoni rijalitija “Zadruga” privukla je veliku pažnju, a mnogi je i dalje povezuju sa bivšim dečkom Mensurom Adjarpašićem.

Njih dvoje su nakon godinu dana imali suočavanje u “Eliti” kad je Milica imala ulogu Drveta mudrosti, pa je na taj način obavila razgovor sa njim, a on je bio vrlo uzdržan kad je shvatio da se ona krije iza toga. Otkako se to desilo mnogi se pitanju i nagađaju kad će Milica postati dio “Elite” i da li će uopšte da zakuca na vrata Bijele kuće.

Milica Veselinović
FOTO: PRINTSCREEN/ZADRUGA

Naime, sada se na društvenoj mreži pojavila slika Milice Veselinović sa uvećanim usnama, a mnogi smatraju da joj to nije bilo potrebno i da je pretjerala sa količinom filera koje je stavila.

FOTO: Twitter

“Spremna za Elitu” – pisalo je u okviru forografije, koja kruži mrežema.

Podsjetimo, Milica je po izlasku iz “Zadruge 5” operisala uši, o čemu je javno govorila.

– Operisala sam, tačnije imala sam korekciju ušiju. Silikone nisam radila, niti ću. Ja sam pričala u “Zadruzi” da ću od prvog zarađenog novca uraditi kokrekciju ušiju. To nije bilo ništa pretjerano, ali se meni nije svidjelo. Izašla sam, dogovorila operaciju i sad je sve gotovo – poručila je Milica u “Pinkovoj” emisiji.

Blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *