Klikom na sliku zatvorite prozor.

                                                                   

OVO JE SIN KRISTIJANA GOLUBOVIĆA, IMA 26 GODINA, PRESLIKANI JE OTAC: EVO KAKO IZGLEDA, Žene Mu Se Bacaju Pod Noge (FOTO)

Sin Kristijana Golubovića, kog je od očiju javnosti skrivao skoro dvije decenije, dospio je u medije jer je, kako se sumnja, u centru Beograda nasrnuo na mladića Uroša P. i drvenom palicom mu polomio nos. Njega je Kristijan Golubović priznao tek poslije 20 godina, a sve zbog, kako je objasnio, njegove bezbjednosti.

Lazar Đukić, Kristijanov nasljednik, rođen je 1994. godine u Beogradu. Kristijan i njegova supruga Danijela odlučili su tada da u izvodu iz matične knjige rođenih Kristijan ne bude naveden kao njegov otac, jer je Golubovićev život tada visio o koncu.

Sve ovo Golubović je ispričao prilikom učešća u jednom rijaliti programu, rekavši da ga je prije ulaska u rijaliti otišao u opštinu i priznao očinstvo. Mediji su tada kontaktirali Lazara, ali im je on kazao da ne želi da komentariše bilo šta, jer već ima probleme zbog toga što mu je otac Kristijan Golubović.

Do tada, starateljstvo nad Lazarom imala je njegova baba, majka Kristijanove žene Danijele, koja je navodno zabranila Lazaru da razgovara o svom ocu zbog Kristijanovog ponašanja.

Inače, Kristijan na društvenim mrežama često dijeli fotografije sa svojim prvencem, a posebno ga raduje to što izuzetno liče, posebno iz dana kada je Kristijan bio Lazarevih godina.

Kristijan Golubović je jedan od malobrojnih preživjelih iz filma o žestokim momcima devedesetih godina “Vidimo se u čitulji”. Iako je devedesetih godina bio sveprisutan u na beogradskom uzvrelom asfaltu, danas je kontroverzna ličnost i učesnik u rijalitiju, a povremeno sebe voli da naziva i umjetnikom.

BONUS

Prije nekoliko mjeseci, moja majka je plaćala račune u pošti”

“Prije nekoliko mjeseci, moja majka je plaćala račune u pošti. Službenica joj je greškom vratila 100 KM više.

Mama je mahinalno uzela, no kada je došla kući primijetila je višak.

Otišla je da vrati novac, kad je službenica ugledala …

…poljubila ju je, zagrlila, dala joj 20 KM “za kafu”. Toliku sreću mama kaže da dugo nije vidjela. Iako uvijek kuburimo s parama, smatram da je oteto prokleto i da uvijek treba biti čovjek.

Prije nekoliko dana javila nam se rođaka i rekla kako će nam dati novac, da nas pomogne jer smo u teškoj materijalnoj situaciji. Hvala joj do neba, obećala sam da ćemo i mi biti humani kada budemo u boljoj ekonomskoj situaciji. “

BONUS

Otac Jovane Tomić Matore, Hranislav, i dalje je šokiran zbog svega što se dogodilo u rijalitiju.

– Nije mi svejedno, ništa ne mogu, bez teksta ostajem… Uradila je to što je uradila… Ali treba da zna da je tata najvise voli na svetu… Meni je mnogo teško, a majci da ne pričam… Lepo je rekla… Obrukala joj je porodicu. Ja sam sve vreme mislio da joj je to drugarica – rekao je on i objasnio kako je teklo njihovo upoznavanje:

FOTO: PRINTSCREEN/ PREMIJERA
– Ja ne poznajem tu devojku, u prolazu sam je video… kratko i jasno. Jovana je uopšte nije predstavila kao suprugu… samo je rekla ”Ovo je Anita” i to je to. Mi nismo ni znali da se to tamo pravi, nismo imali pojma. Preko medija smo saznali sve o svadbi. Ja nisam dozvoljavao da je dovede ovde. Jovana je mogla da dođe, ali nju da dovodi ne. Onda je molila majku da dođe sa njom… Njoj su vrata uvek otvorena, može da se vrati kad god želi… ovde ima sve – rekao je on i sproveo ekipu do Matorine sobe, pa se osvrnuo i na medijske nastpise poslednjih dana:

– Ništa od toga nije istina. Jovana je pomagala nama i finansijski i u sređivajnju kuće. Učili smo je da joj porodica bude važa. Jovana nije iskvarena. Jedini njeni prijatelji su Marko Djedović, Ša i Janjuš, pa odbrusio: Kada bi se pomirila sa Anitom, rekao bih joj da mi više ne ulazi u dvoriste! – poručio je Hranislav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *