Klikom na sliku zatvorite prozor.

                                                                

CECA I ANA BEKUTA DOBILE ZAMJENE u “ZVEZDAMA GRANDA”: Neočekivane promjene u žiriju najgledanijeg šou programa

Nikad kraja iznenađenjima kada su “Zvezde Granda” u pitanju. Kada je voditeljica Sanja Kužet objelodanila da se nalazi u drugom stanju i da neće ostati do kraja ove sezone “Zvezda Granda” svi su se zapitali ko će doći na njeno mjesto.

Svoju ulogu Kužetova je prepustila nikom drugom nego Ani Sević, nekadašnjoj “Zvezdi Granda” i voditeljici koja je u tandemu sa Milanom Mitrovićem vodila pomenuti format. Međutim, tu nije kraj “izmjenama”.

Ana Bekuta, Saša Popović, Dragan Kojić Keba
Ana Bekuta, Saša Popović, Dragan Kojić Keba Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Ana Bekuta nije se pojavila na današnjem snimanju “Zvezda Granda”, a kao razlog čelnici Grand produkcije naveli su da članica žirija i iz opravdanih razloga neće prisustvovati narednim snimanjima.

Iz Grand produkcije saopšteno je da će pjevač Dragan Kojić Keba na kratko mijenjati Anu Bekutu i preuzeti rad sa njenim kandidatima u narednih pet emisija.

Budući da je Keba ima iskustva u radu sa takmičarima “Zvezda Granda”, ne sumnjamo da će se na odličan način mijenjati Anu Bekutu.

Svetlana Ceca Ražnatović se također nije pojavila na današnjem snimanju “Zvezda Granda”, a kako se navodi razlog je prehlada koja je savladala pjevačicu.

Cecu će mijenjati njena koleginica i prijateljica Ivana Peters koja joj inače pomaže u pripremama kandidata. Budući da je Ivana već imala iskustvo sa žiriranjem u “Zvezdama Granda”, nema bojazni da će na odličan način mijenjati Ražnatovićevu.

Ivana Peters, Ceca Ražnatović
Ivana Peters, Ceca Ražnatović Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *