NEVJEROVATNO TAČNO: Izaberite amajliju da vas štiti od ZLA i saznajte svoju TAJNU MOĆ!

Vjerujete li u to da postoji predmet koji nas čuva od zla? Da postoji nešto što može da nas sačuva od suza, od nesreća, od bola i svega lošeg? Ako vjerujete, onda je velika šansa da i vi sami imate nešto što nosite uz sebe, makar da se nadate da će vam to nešto donijeti […]

Vjerujete li u to da postoji predmet koji nas čuva od zla? Da postoji nešto što može da nas sačuva od suza, od nesreća, od bola i svega lošeg?

Ako vjerujete, onda je velika šansa da i vi sami imate nešto što nosite uz sebe, makar da se nadate da će vam to nešto donijeti sreću.

Ovog puta smo za vas spremili tri amajlije. Izaberite jednu koju bi ste najprije nosili, sudeći po njenoj ljepoti, ili jednostavno, onu koja vas najviše privuče. Vaš odgovor može mnogo da kaže o vašoj ličnosti!

Izabrali ste amajliju pod slovom “A”

Bićemo iskreni. Vaš karakter uopšte nije jednostavan. Sa vama se sve može lako, ali sa druge strane, neophodno je naći pravi pristup. Vi ste kao zagonetka, lako ste rješivi, ali je potrebno naći vašu slabu tačku, odnosno način pomoću kojeg je moguće doprijeti do vas!

Jako se dobro snalazite u poslovnom abmijentu. To ne znači da iznad svega ste najbolji radnik, sa najviše ideja, ali ste osoba od povjerenja, na koje se vaši saradnici uvijek mogu osloniti. Nikada ne bi ste izdali osobu koja vam vjeruje, i što je najvažnije, važite za nekog ko je iskren i pravedan. Odgovoran radnik, odgovoran prijatelj, partner za primjer.

Vaša tajna moć:

Vi vjerovatno toga niste svjesni, ali teško da postoji osoba slična vama.

Vi ste pravi kolekcionar tajni!

Vaša porodica, prijatelji i poznanici vas upravo tako doživljavaju! Kad bi ih neko pitao ko je njihova osoba od povjerenja, sasvim sigurno bi rekli upravo vaše ime. Znate li zašto je to tako? Zato što umijete svakom da uđete u misli i u srce, i da se nađete u pravo vrijeme na pravom mjestu.

BLAGO ONOM KO VAS IMA ZA PRIJATELJA, taj nikada neće biti sam! Vaša tajna moć je vaša snaga, vaša ličnost, i VAŠA DUŠA.

Rijetko ko ima tako divnu i čistu dušu kao vi!

Izabrali ste amajliju pod slovom “B”

Istini za volju, ova amajlija deluje najjednostavnije. I sami ste upravo takvi. Osoba koja ne voli svađe, koja mrzi laž, koja ne luduje za avanturama i koja je najsretnija kada je pored onih koje voli. Vi ne umijete da komplikujete, nađete rješenja za svaki problem i nikada ne paničite.

Ljudi se često čude jer ste vi uvijek nasmijani, otvoreni, potpuno iskreni, vjerni i predani. Često se također dešava da neko pomisli da se vi pretvarate da ste uvijek sretni, što i niste, samo eto, znate da nije rješenje da počnete da plačete i da pred svima pokažete svoj bol! Vi ste neko ko zna da je emocije najbolje kriti od onih za koje ne možete garantovati životom da su vam pravi prijatelji i da vas neće izdati.

Vaša tajna moć:

Vjerovatno će vas ovo zasmijati, ali vi imate moć čitanja misli!

Da, vaša intuicija je zaista snažna, velika, i nevjerovatna! Možete bez greške da provalite onog ko laže, pa čak i da predvidite neke događaje. Kad bolje razmislite, shvatićete da vam se dešava da ste iz čista mira nervozni, pa da nakon toga saznate neke loše vijesti.

To je zbog toga što imate nevjerovatnu tajnu moć.Iako vam se ovo možda ne sviđa, gledajte to sa vedrije strane – dovoljno ste pametni da vas niko ne izda, i niko ne može da vas slaže!

Izabrali ste amajliju pod slovom “C”

Ovo je definitivno najljepša amajlija. Ona je sastavljena od više dijelova i djeluje pomalo kompleksno i složeno bas kao što ste i vi sami. Vaš karakter je nevjerovatno jak, kao i vaša moć intelegincije. Za vas će svako reći da važite za jednu zaista pametnu i odgovornu osobu. Rođeni ste za velike životne zadatke i za vas svakako nisu male stvari.

Nemojte se zadovoljiti sitnicama, jer je vas koeficijent intelginecije zaista iznad svakog proseka. Dakle, ulažite u vaše obrazovanje i u rad na sebe, zbog toga što nikako ne možete pogriješiti u tom slučaju!

Vaša tajna moć je upravo vaš mozak.

VI IMATE MOZAK GENIJA.

U stanju ste da riješite i najveće probleme.Ničega se ne plašite, za vas ne postoji nemoguće, ne postoji ništa što bi moglo da vas poremeti.

Rođeni ste za velike stvari i mi vam od srca savjetujemo da se potrudite da vaše velike snove i ostvarite.

To je zaista moguće, jer sa takvom inteligencijom kao što je vaša i najveći životni problem je lako rješiv!

Sretno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *