HOROSKOP OD 11. DO 17. MARTA: Jednom znaku ništa više neće biti isto, povedite računa o ovim danima

Pročitajte nedeljni horoskop od 11. do 17. marta 2024. godine i saznajte šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Nedeljni horoskop od od 11. do 17. marta 2024. godine vas savjetuje da ne trčite pred rudu, bilo da je posao ili ljubav u pitanju. Pustite da se noviteti slegnu, dajte im vremena, a onda donesite važne odluke. Savet je da obratite pažnju na troškove koji mogu da vas poremete. Ako ste slobodni, ne odbijajte priliku da bolje upoznate zanimljivu osobu. Ukoliko ste zauzeti, uspećete da postignete dugoočekivani kompromis. Moguća nesanica. Najbolji dani biće vam utorak i nedelja.

BIK

Umorni ste od kritika i imate želju da se udaljite od mase ljudi. Pokušajte da se ne uznemiravate zbog sitnih poteškoća jer ćete sredinom nedelje dobiti veliku podršku i vjetar u leđa. Prijaju vam osobe sa kojima ste nekada bili bliski jer imate utisak da vas one najbolje poznaju. Postoji velika mogućnost da ćete stare ljubavne varnice ponovo oživeti. Ako ste zauzeti, odličan je period za iskrene i duboke razgovore sa partnerom. Povedite računa o ishrani. Najbolji dani biće vam četvrtak i petak.

BLIZANCI

Ovo je nedelja kada bi trebalo da pazite na svoje riječi i dijela. Postoji veliki rizik da ćete izgubiti autoritet na poslu ukoliko dozvolite nekome da utiče na vas. Verujte svojim idejama i hrabro ih iznesite. U ljubavi sve funkcioniše kako treba, ali vam trenutno nije fokus. Ako ste slobodni, savjet je da ne ostajete kod kuće. Širite kontakte. Tokom vikenda možete da očekujete novac za stare zasluge. Čuvajte se prejedanja. Najbolji dani biće vam ponedeljak i subota.

RAK

Nedeljni horoskop od 11. do 17. marta 2024. godine kaže da taman kada ste planirali da uživate, stigla je nova radna nedelja! Promenite odnos prema obavezama, podelite posao sa bliskima i razmislite šta možete da uradite da biste promenili sve što vam smeta. Zvezde kažu da je odličan period da uvedete fizičku aktivnost, smanjićete stres. Tokom vikenda vas čeka velika promjena u ljubavi i to kao grom iz vedra neba! Više spavajte. Najbolji dani biće vam srijeda i nedelja.

LAV

Dolaze dani kada ćete moći da nađete zajednički jezik sa osobom iz prošlosti koja će iznenada odlučiti da dođe kod vas. Slobodno recite šta mislite jer će ova osoba uspjeti ispraviti svoje greške. Dobićete prilike da pokažete svoje sposobnosti i talente. Ako ste julski predstavnik ovog znaka, očekuju vas brojni komplimenti i udvaranja, a ako ste rođeni u avgustu, pripremite se za najromantičniju sedmicu od početka godine! Osjećaš se dobro. Vaši najbolji dani će biti petak i subota.

DJEVICA

Vaš sedmični horoskop govori da ćete biti dobro raspoloženi! Ovo će biti povezano sa postizanjem dobrih rezultata iz prethodnih napora. Profesionalna sfera će vas inspirirati, a na kraju sedmice možete očekivati ​​iznenađujuće snažnu podršku partnera ili obožavatelja. Neke Djevice mogu iznenada da se zaljube u osobu iz svog bliskog okruženja. Povoljan period za pokretanje promjena koje se tiču ​​doma, bilo da planirate renoviranje ili promjenu doma. Zvijezde savjetuju da provjerite krvnu sliku. Vaši najbolji dani će biti utorak i četvrtak.

VAGA

Nedeljni horoskop od 11. do 17. marta 2024. godine daje vam priliku da obnovite narušene odnose sa rodbinom i prijateljima. Kada je ljubav u pitanju, horoskop vam savetuje da pritužbe svedete na minimum. Preispitajte svoja uvjerenja, možda zaista griješite. Rad u ovom periodu zahteva veliku koncentraciju, posebno za male detalje. Pažljivo provjerite ugovore koje potpisujete i prijavite sve moguće greške koje vidite. Uvedite fizičku aktivnost, uživat ćete. Vaši najbolji dani će biti ponedjeljak i srijeda.

ŠKORPIJA

Intenzivno ćete raditi, baviti se sportom i posvetiti vrijeme prijateljima, rodbini i bližoj okolini. Nalet energije omogućit će vam da obavljate više zadataka, preuzmete dodatnu odgovornost i stignete svuda na vrijeme. Finansijska situacija će biti prilično dobra. Mnogi će planirati da putuju u poslovne svrhe, kao i da će razmotriti mogućnosti da unaprijede svoje vještine i nauče nešto novo. Velike su šanse za ulazak u novu vezu! Zauzete Škorpije mogu očekivati ​​prelazak na viši nivo sa svojim partnerom. Osjećaš se dobro. Vaši najbolji dani će biti utorak i nedelja.

STRIJELAC

U drugoj polovini sedmice možete osjetiti emocionalnu nestabilnost, pa je savjet da se na početku sedmice maksimalno posvetite poslu. Finansijska pitanja je preporučljivo riješiti prije četvrtka, nakon čega će svi troškovi i ulaganja biti rizični. Romantična strana života je aktivna, a Strijelci rođeni u novembru imaće priliku da obnove veze koje su nekada bile prekinute iz raznih razloga. Moguće je da će druga šansa biti uspješnija. Čuvajte se prehlade. Vaši najbolji dani će biti četvrtak i subota.

JARAC

Vaš nedeljni horoskop od 11. do 17. marta 2024. kaže da ako imate posao koji zahtijeva tačnost, pažnju i rad sa brojevima, možete se suočiti sa velikim greškama. Oni čije su aktivnosti vezane za kreativnost i umjetnost bit će u centru pažnje i steći zasluženu popularnost u društvu. Postoji rizik od sukoba sa bliskim prijateljima, a obnavljanje odnosa može biti izuzetno teško. U ljubavi treba rezati – ili prošlost ili sadašnjost. Osjećaš se dobro. Vaši najbolji dani će biti petak i nedelja.

VODOLIJA

Važan period za početak nekih novih stvari koje će vas približiti vašim željenim ciljevima! Mnogi će imati priliku poboljšati svoje zdravlje, a time i kvalitetu života. U ovom periodu preporučuje se preventivni pregled. Druga polovina ove sedmice može vam donijeti novac koji ste dugo čekali. Zaljubljene vas očekuju ugodna komunikacija, susreti i druženja! Pustite svoje emocije, nema potrebe za dilemom. Ojačati imunitet. Vaši najbolji dani će biti srijeda i subota.

RIBA

Nedeljni horoskop od 11. do 17. marta 2024. godine kaže da vam dolazi mirno i harmonično raspoloženje koje će trajati do vikenda. Mnogi će se osjećati kao mađioničari, sposobni da čine čuda. Oni čija je profesija vezana za umjetnost, pozorište ili kreativnost osjećat će se nadahnuto i uzdignuto. Tokom vikenda predstavnici ovog vodenog znaka mogu doživjeti emotivne promjene vezane za partnere i odnose. Finansijska situacija će biti stabilna, a ako planirate kupovinu, petak je najbolji dan! Zdravlje je dobro. Najbolji dani će biti utorak i petak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *