Klikom na sliku zatvorite prozor.

                                                                

Ko je žena Kilijana Marfija i zašto se stidi da ga vide s njom

Ljubavna priča Kilijana Marfija i Ivon Makgines nije javno napisana, dok je on godinama uporno odbijao da svijetu pokaže svoju suprugu

Kilijan Marfi upravo je dobio Oskara za glavnu ulogu u filmu Openhajmer, a mnogi smatraju da mu je sreću upravo donijela supruga Ivon Makgines koja se do sada nikad s njim nije pojavljivala na crvenom tepihu.

Kilijan i Ivon su u sretnom braku od 2004. godine, ali su svoju intimu dugo čuvali tako što se u javnosti nisu pojavljivali zajedno. Taj gest je bio plodno tlo za spekulacije kako se Kilijan stidi svoje, par godina starije i ne baš tako atraktivne supruge (bar po holivudskim pravilima). Ali njih dvoje su utišali sve glasine kada su se pojavili zajdeno na dodjeli Oskara, sretni i zaljubljeni.

Foto: Stewart Cook for SA / Shutterstock Editorial / Profimedia Slično


Par ima i dva sina, Silijana i Arana koje su dobili 2005. i 2007. godine, ali njihove fotografije skoro da i ne postoje na internetu, a sve zbog toga jer Kilijan pokušava da im pruži anonimnost.

A koliko mu je važno da bude anoniman i da vodi privatan i običan život, svjedoči i ova izjava glavnog glumca Openhajmera:

“Vozim se autobusom, idem u prodavnicu po mlijeko i radim normalne stvari. Mrzeo bih kada bi to postalo nemoguće. Kao glumac, trebalo bi da igrate prave ljude, tako da je neophodno živjeti kao normalna osoba.”

Foto: Christopher Polk / AFP / Profimedia


Do ove godne Kilijan nikad nije javno govorio o svojoj porodici, pa je sve iznenadio govor dok je preuzimao nagradu. Tom prilikom se obratio svojoj ženi sa riječima: “Volim te”.

https://instagram.com/p/Bqm56K5g_Sw/

Te nastavio: “Dvije trećine moje porodice sjedi tamo. Morali smo jednog da ostavimo kod kuće da sprema ispite”, rekao je on. „Ali, samo hvala što ste me trpjeli—trpjeli ste pola mene i sjenku mene i odsustva, ostatak mene kada radim ovakav film ili uopšte radim. Uvijek ste tu. Hvala.”

Kako su se upoznali Kilijan i Ivon, nikom nije jasno i podataka o početku njihove ljubavi nema. Samo se zna da su se vjenčali u Provansi, na vinogradu njenog oca.

Foto: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

“Naš prelijepi vinograd nosi ime sa kapelom Notre Dame des Anges, koja nas bdi sa vrha brda gdje su rimski vojnici nekada stajali na straži, gledajući preko šarenog mozaika vinograda do Mont Ventouka. „Džina iz Provanse ” sada je jedan od najvećih izazova biciklizma”, piše na veb stranici kompanije. „Vinova loza se ovdje uzgaja više od 2000 godina. U to vrijeme, dok su se imperije dizale i padale, Domaine des Anges je imao mnogo vlasnika, ali njegov uspjeh danas je zahvaljujući naporima Engleza, dva Irca i Francuza”.

Kako se navodi na sajtu, Ivonin otac, Gej MekGinis, kupio je vinariju kada se njen osnivač penzionisao 1992.

(Stil.kurir)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *