POSLIJE 30 GODINA ČETIRI NAJLJEPŠE ŽENE NA SVIJETU SU SE PONOVO FOTOGRAFISALE ZAJEDNO: Evo kako danas izgledaju u ŠESTOJ DECENIJI

Septembarsko izdanje magazina “Vogue” krase četiri najveća modela koja su osamdesetih i devedesetih bila zaštitna lica najvećih modnih brendova na svijetu. Naomi Kemebel, Sindi Kraford, Linda Evanđelista i Kristi Turlington poslije skoro 30 godina ponovo su zajedno u kadru.

U zvaničnom obraćanju magazina “Vogue” svojim vjernim čitaocima napisali su: “U kasnim osamdesetim i sredinom devedesetih visoka moda je uspjela da postane mejnstrim zabava od interesne niše. Stubovi nosači koji su transformisali industriju su Kristi, Naomi, Sindi i Linda. Rijetka kombinacija nevjerovatno fotogeničnih žena koje su rođene sa samopuzdanjem, smislom za humor, radoznalošću i dobrom intuicijom za stil.

https://instagram.com/p/Cvzi8H-RRv3

Zvanični kanal objavio je i zajednički razgovor sa zvijezdama modnih pista i naslovnica. Složne su bile da su radile u vrijeme u kojem su važili drugi standardi, ali da ga imaju u dobrom pamćenju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *