DJEVOJČICA SE SLIKALA SA RAZREDOM: 30 godina kasnije, njen zaručnik je pogledao i ostao zapanjen!

Kad su imali 3 godine, Amy Giberson i Justin Pounders imali su “sramežljivu” romansu u predškolskoj ustanovi Sunshine u St. Petersburgu na Floridi – zajedno su slagali kockice, sjedili jedno pored drugog za vrijeme ručka i igrali se na igralištu.

No, poput mnogih prvih ljubavi, njihovo zajedničko vrijeme bilo je prolazno. Odrastali su, išli u različite škole i na kraju zaboravili jedno na drugo.

To je bilo sve do 30 godina kasnije, kada su Giberson, 33, i Pounders, 33, spojeni na Match.com, internetskoj stranici za upoznavanje. A nakon godinu dana veze, par je shvatio da su nekoć bili “par” iz djetinjstva u svom rodnom gradu St. Petersburgu.

Ljubav na prvi pogled

Iako su prošla tri desetljeća otkako su Giberson i Pounders napustili Sunshine Preschool, bivša vlasnica i učiteljica Diane Twar jasno se sjeća njihove ljubavi jedno prema drugome.

“Oduševljavali su se jedno s drugim”, kaže Twar za PEOPLE. “Bila je to tiha, stidljiva romansa, bila je to mlada ljubav, kao slatka simpatija. Inzistirali su da sjede jedno pored drugog na slici naše škole.”

Giberson i Pounders završili su predškolsku školu i išli u različite osnovne, srednje i srednje škole – a sjećanja na tu prvu zaljubljenost s vremenom su izblijedjela.

Pounders je otišao na Sveučilište Florida State u Tallahasseeju, a Giberson na Sveučilište Južne Floride u Tampi

capture

Ali u dobi od 32 godine, oboje su se ponovno našli u St. Petersburgu – samci i u potrazi za ljubavlju.

Moderna ljubavna priča

Iako nije prepoznao svoju staru ljubav, Pounders je Amy poslao poruku čim je prošlog studenog naišao na njezinu sliku na web stranici za upoznavanje.

“Vidio sam njezinu fotografiju i iz bilo kojeg razloga odmah me privukla”, kaže za PEOPLE. “Jednostavno je imala sjajnu energiju, moglo se reći. Ne mogu to objasniti, ali znao sam da moram upoznati tu djevojku.”

Njih su dvoje počeli slati poruke i zvati se svake večeri – nesvjesni da se već poznaju – i planirali su prvi spoj u lokalnom restoranu.

“Kad sam ga prvi put vidjela, osjetila sam da buljim u čovjeka za kojeg ću se udati”, rekla je Amy.

Njih dvoje su se nakon toga viđali svaki dan i odmah su se zaljubili.

Sjećanje na prošlost

Tek prije dva tjedna – gotovo tačno godinu dana nakon prvog spoja – par je saznao da se poznaju kao djeca.

Giberson kaže da su njih dvoje odrasli u istom kraju, ali nisu imali zajedničkih prijatelja i nisu mislili da su se ikada sreli.

“Bili smo u autu i Justin je usputno spomenuo da mu se sviđa moje ime jer je bio zaljubljen u djevojku koja se zvala Amy u njegovoj predškolskoj ustanovi”, kaže ona. “Onda sam se našalila: ‘Pa nisam ja, pa ne želim čuti za nju!’”

Ali kad su spojili da su oboje išli u Sunshine Preschool u isto vrijeme, Giberson je shvatio da je Justinova simpatija možda zapravo bila ona.

“Zamolili smo naše roditelje da iskopaju sve predškolske fotografije koje imaju”, kaže ona. “Justinova mama pronašla je fotografiju nas dvoje zajedno i samo sam počela plakati, bila sam presretna. Ja sam bila Amy koja mu se svidjela prije svih tih godina! Definitivno je trebalo biti.”

Zauvijek zaljubljena

“Neko ili nešto je definitivno odlučilo da se ne trebamo ponovno povezivati do sada”, kaže Pounders. “Bili smo tako blizu da se nađemo cijelo ovo vrijeme, ali nismo sve dok nije došlo pravo vrijeme. I to je sada.”

wedding15-1529011425

U međuvremenu, par je 2018 godine i dobio svoje prvo dijete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *