SKANDAL NA VJENČANJU! MLADA SE PREDOMISLILA PRED MATIČARKOM: Evo zašto, postoji samo 1 razlog

Na pitanje da li pristaje da Santijaga Restrepa uzme za svog supruga, Kolumbijka Džesika Avilez nedavno je na sveopšte iznenađenje odgovorila – ne! Predomislila se u posljednjem trenutku i izbjegla brak, iako je već obukla vjenčanicu i stala pred oltar.

Snimak velikog obrta u međuvremenu je dospio do tamošnjih društvenih mreža i brojnih portala, čiji su nam novinari pomogli da shvatimo šta je pošlo po zlu i zašto se Santijago vratio kući neoženjen.

Džesika je naime odbila da sklopi brak zbog njegovog oca, odnosno zato što ju je Santijago slagao da odobrava njihov brak.

“Neću se na ovaj način udavati. Pogledajte kako se njegov otac ponaša prema mojim ćerkama otkako smo došle”, rekla je matičarki Avilez i dodala da ju je Santijago obmanuo kada joj je rekao da njegov otac cvjeta od radosti.

“Santijago me je slagao, rekao mi je da je njegov otac srećan. Santijago dozvoljava da ga njegov otac kontroliše”, pojasnila je djevojka u nastavku i naglasila da će joj njene ćerke uvijek biti na prvom mjestu.

Santijago joj je potom s ruke skinuo vjerenički prsten, a pojedini portali pišu i to da je iz revolta odbio da plati troškove nesuđene proslave braka.

U komentarima na mrežama mnogi su pohvalili njen potez kazavši da je ispravno što je djecu stavila na prvo mjesto, no drugi su joj zamjerili pto je čekala baš ovaj svečani trenutak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *