Deda nestale devojčice (2) iz Bora oglasio se u jeku opsežne potrage za njom! RASPLAKAĆE VAS OVO

Devojčica Danka Ilić (2) iz Bora nestala je juče oko 13.45 u naselju Banjsko polje. Potraga za nestalim detetom i dalje je u toku, a njen deda oglasio se na društvenoj mreži Fejsbuk na kojoj je objavio niz fotografija da se njegova unuka nađe.

– Bog neka vam pomogne, molimo se da je nađete živu i zdravu! Molimo se da uskoro budete sa vašom lepoticom. Daće Bog druže, danas je ceo Bor uz vas – samo su neke od poruka podrške koje su mogu naći ispod fotografija koje se tokom jučerešnjeg dana masovno objavljivala na društvenim mrežama.

– Danka je šampion! Uskoro je sa nama, daće Bog. Velika podrška i nada da će se sve dobro završiti. Svi smo uz vas.

Pa da podsetimo, drama je počela juče oko 13 sati, kada je, kako je Dankina majka Ivana navela, devojčica nestala dok je ona drugom detetu, trogodišnjem sinu, davala da pije vodu. Devojčica na sebi ima maslinasto zelenu jaknicu i ljubičaste pantalone. Kosa joj je vezana u repić.

Prvi put u Srbiji pokrenut je sistem “Pronađi me” po uzoru na Amber Alert za devojčicu Danku Ilić. Objave putem različitih medija – televizijskih i radio emisija, Interneta, SMS poruka, ekrana na bankomatima, autoputevima itd. mogu da dopru do građana koji će zapamtiti lice deteta i potencijalno ga uočiti ili imati validne informacije koje policiji mogu da pomognu u potrazi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *