TVRDNJE MUŠKARCA KOJI ŽIVI KOD MESTA NESTANKA MALE DANKE: Devojčica je OTETA?! “Dete jedva hoda, nije moglo samo ni 500 metara!”

Devojčica Danka Ilić (2) nestala je u utorak na Banjskom polju kod Bora.

Kako je rekla njena majka, devojčica je nestala u momentu kada je ona drugom detetu davala vodu.

Zbog njenog nestanka po prvi put u Srbiji pokrenut je sistem Pronađi me, u okviru kojeg, između ostalog građanima u Srbiji stiže SMS sa informacijama o nestaloj devojčici. Ako je vidite, odmah zovite 192.

Na mesto nestanka dvogodišnje Danke poslate su sve raspoložive snage, a kako najnoviji video snimak pokazuje, moguće je videti i helikopter koji preleće mesto na kom se sumnja da je nestala devojčica.

U potragu za devojčicom uključila se cela država. Komšija koji, kako kaže, živi na 300 metara od njene kuće, veruje da je najverovatnija mogućnost da je devojčica oteta.

Devojčica je nestala oko 13:45h
Devojčica je nestala oko 13:45h / Izvor: Iks/Prinskrin

-Dete od dve godine jedva hoda. I lično sam svaku rupu oko placa pogledao. Pretpostavljam, nažalost, da je neko oteo – rekao je on na društvenoj mreži Iks.

Muškarac se oglasio na Iksu
Muškarac se oglasio na Iksu / Izvor: Iks/Prinskrin

Jedan korisnik je pitao da li je moguće da je u šumi.

-Mnogo teško. Sve službe i mi meštani smo prevrtali pored maltene svaki kamen. Ima 2 godine, visoka je trava, šiblje. Mokro od kiše. Glas bi pustila – rekao je.

Muškarac se oglasio na Iksu
Muškarac se oglasio na Iksu / Izvor: Iks/Prinskrin

Podsećamo, žandarmerija je noćas ušla u Banjsko polje sa četiri vozila i džipovima sa kvadovima. Teren češljaju po sektorima, kako bi svaki bio detaljno pretražen još jednom.

Ako imate bilo kakvu informaciju, odmah pozovite 192

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *