“ŠTO SE MENE TIČE SAD SU SVI OSUMNJIČENI” Oglasila se majorka policije i saopštila kako teče istraga povodom nestanka Danke Ilić

U ovom trenutku ne bih mogla da govorim o konretnim podacima, istraga je od prvog dana jako dinamična i opsežna, a rade se provere na svim mogućim činjenicama i okonostima!.

Sva lica koja bi se mogla dovesti u bilo kakvu vezu sa događajem, proveravaju se! – izjavila je jutros majorka srpske policije Bojana Otović Pjanović koja je u nedelju uveče razjasnila mnoge stvari kad je reč o događajima u Banjskom polju od prošlog utorka i nestanku male Danke Ilić (2).

Ona je jutros, u jutarnjem dnevniku RTS, pojasnila šta se prvo radi kad je reč o nestanku deteta te naglasila da je policijska praksa prevashodno obilazak i pretraga terena na mestu događaja odnosno nestanka.

Majka Darka Lazića, Branka Lazić, nedavno se vjerila u Beču, a sada je njen partner Dragan Gagi Paunović progovorio o vjenčanju.

Paunović je otkrio da će on i Branka uskoro napraviti gala svadbu, te da će Lazićeva majka tom prilikom nositi specijalnu kreaciju.

– Sve je odlično prošlo oko vjeridbe, a sada idemo dalje. Putujemo u Beč, gdje ćemo uz podršku stiliste odabrati prelijepu vjenčanicu za Branku – rekao je Gagi, pa otkrio kako bi volio da im kuma bude Andreana Čekić, koja je bila svjedok i Laziću.

– Možda bismo je i mi pitali da nam bude kuma, veoma je poštujemo. Ona je Darkova kuma i drago mi je što su tako dobri prijatelji – kaže Gagi koji je otkrio da će uskoro on i Branka uzeti stan u Beču.

– Za neki dan potpisujemo ugovor – ističe Paunović.

Branka i Gagi su gotovo godinu dana u emotivnom odnosu, a biznismen ističe kako se dobro slaže sa Darkom Lazićem, koji mu pomaže i oko muzičkog takmičenja u Beču.

Kurir / 24sedam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *