RUMUNKA SA SNIMKA IZ BEČA OČAJNA: Moli samo jedno, nije dobila ni izvinjenje (VIDEO)

Gospođa je još u utorak bila u Velsu (Gornja Austrija) i odlučila je da se prijavi policiji Velsa

Snimak koji je u subotu postao viralan doveo je do vrućeg traga do Beča u slučaju Danke Ilić iz Srbije, a u sredu je bečka policija tragala za ženom po nalogu bečkog javnog tužilaštva. Kažu da je kidnapovala dvogodišnje dete, ispostavilo se da je to laž. Lažno prikazano širom sveta – tako se to dogodilo.

Gospođa A. je u vanrednom stanju otkako je snimak sa Šotenringa postao viralan kasno u subotu. Kao rezultat Interpolove potrage i kasnije policijske potrage za njom u Beču, njen život se tokom vikenda dramatično promenio.

Gospođa je još u utorak bila u Velsu (Gornja Austrija) i odlučila je da se prijavi policiji Velsa. Tamo su je odbacili savetom da se prijavi policiji u svom okrugu u Beču. I tamo su očigledno imali malo razumevanja za gospođu A:

Ceo svet je mogao da vidi moje fotografije na internetu, a ja nisam mogla ništa da uradim po tom pitanju! Ni izvinjenje nisam dobila. Čak se navodim i kao svedok, iako nemam nikakve veze sa tim!

Snimak Šotenringa imao je dalekosežne posledice po ženu rumunskih korena, njen privatni život je trajno oštećen

– Bojala sam se za svoj život i za svoju ćerku! Molim vas izbrišite fotografije, ne mogu pomoći!

Samohrana majka se bori da se vrati donekle normalnom životu. Ima hitan apel svima za budućnost:

– Molim vas da izbrišete sve moje fotografije! Žao mi je zbog ovoga što se dešava Danki, ali ne mogu pomoći! Molim vas poštujte moju privatnost!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *