ANA IVANOVIĆ JEDAN DAN NOSI SAT OD 500.000 €, A DRUGI MAJICU SA SNIŽENJA OD 80 €! I milioneri žive kao sav normalan svet (FOTO)

Ana Ivanović oduvek je volela da bira autfite po poslednjoj modi, a osim garderobe, poznato je da je veliki ljubitelj i kolekcionar luksuznog nakita, posebno satova, pa je tako i jedna od ambasadorki prestižnog “roleksa”.

Ana Ivanović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

O Aninom pojavljivanju na crvenom tepihu na 96. dodeli nagrada Oskar u Dolbi teatru u Holivudu još se govori u javnosti. Ona je za tu priliku odabrala limun-žutu haljinu na jedno rame, ali je najviše pažnje privukao njen sat.

Ana Ivanović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Naravno, u pitanju je bio “roleks” od belog zlata, koji je prekriven dijamantima u duginim bojama i košta neverovatnih 500.000 evra, na koliko je procenjena njegova tržišna vrednost.

Ana Ivanović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Ipak, da je Ana, i pored enormnog bogatstva koje poseduje, pre svega jedna skromna žena, dokazuje i fotografija koju je objavila u sredu na Instagramu, a koja je nastala prilikom njenog poslednjeg boravka u domovini.

Ivanovićeva tom prilikom nosi majicu brenda “ami paris”, čija je cena trenutno na sniženju 80 evra, dok je originalna cena bila 115 evra.

Ana Ivanović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *