VIDEO ZA SVA VREMENA: Baka koja tvrdi da je 14. februara 8. mart je hit koji nikad neće dosaditi (VIDEO)

Snimka gospođe koja na pitanje o tome što se obilježava 14. februara odgovara “osmi mart” vječni je hit na društvenim mrežama pa je tako i ove godine na Dan žena. Iako je nastala 2013. godine, dva dana u godini uvijek iznova postaje hit – na Valentinovo i na Dan žena.

Gospođa koja je osvojila regiju zove se Radmila Simonović, a ekipa srpske TV Prve 2015. godine ju je i posjetila te porazgovarala s njom o iznenadnoj popularnosti. “Na brzinu su me uhvatili”, pravdala se tad baka Rada.

Pa prisjetimo se tog hita…

Iz Policijske uprave (PU) Gradiška su rekli da se prva nesreća dogodila jučer oko 9 časova Na magistralnom putu Banjaluka-Gradiška, u mjestu Brestovčina.

U nesreći učestvovali su automobil Golf koji je vozio M.Đ. iz Gradiške, Renault kojim je upravljao D.P. i Caddy koji je vozio I.S. iz Banjaluke, a u kojem se kao suvozač nalazio M.S. iz Gradiške.

U ovoj saobraćajnoj nesreći vozači D.P. i I.S, kao i suvozač M.S. zadobili su tjelesne povrede. Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška, prenosi srpskainfo

Druga nesreća se dogodila u mjestu Nova Topola.

“U nesreći su učestvovali M.Š. iz Gradiške sa putničkim automobilom Mercedes i D.N. iz Gradiške automobilom marke Opel koja je u ovoj saobraćajnoj nesreći zadobila tjelesne povrede. Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška”, rekli su iz PU Gradiška.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *