ISPRIČAO KAKO MU JE ŽENU PREOTEO KUM I ZAPALIO REGION: Došao on iz Njemačke pun para, i vidim ja ona mene nešto izbjegava… VIDEO

Nešto slično “Predigri za brak” filmu u kojem je glavnog lika pratilo prokletstvo da svaka žena sa kojom bude intiman pronađe “jednu pravu ljubav” u drugom muškarcu, i Dominiko iz Pougarja kod Travnika dijeli sličnu sudbinu.

Naime, Dominiko Poplašen iz malog mjesta kod Travnika u Bosni i Hercegovini nasmijao je mnoge kada je ispričao da je za žene očigledno amajlija za ljubav pošto svaka, nakon susreta sa njim nađe svoju srodnu dušu.

– Žene, društvo i kafana to mi ne diraj – kaže Dominiko kroz smijeh prepičavajući jednu zanimljivu priču iz svog života, da mu je ženu oteo kum.

Jednom prilikom, umalo je ostao bez kuma i to zbog žene.

– Imao ja 20 godina tada… došao meni kum iz Njemačke, sa parama. A ja u to vrijeme imao djevojku, mada i neki problem sa zadravljem, i vidim ja stalno je pitam da mi pomogne, da me vozi u bolnicu, ali ona nešto ne može. I ajde odemo mi jednu noć u kafanu, ona i ja i kum. Tu noć se mi nešto posvađali, kad ode izgleda ona sa njim – kaže ovaj mladić za Jutjub kanal Auslanderi objašnjavajući da mu je kum kasnije sve priznao, ali da nije želio da prekši muški kodeks.

Takođe, kroz smijeh dodaje da vjeruje da donosi sreću ženama jer drugo objašnjenje nema za situacije u svom životu.

– Što se tiče mlade, ja sa kojom god da sam bio, udala se. Ako se družiš sa mnom, ja ti dam blagoslov za pravu ljubav. Šta ću, ja nemam audi, nemam bmv, nemam ni curu, ali ako se neka javi da pristaje bez toga biće dobro – rekao je on.

Ispod videa mnogi su mu poručili da ne žuri i da će prava ljubav doći kad mu bude suđeno, dok mu je jedna djevojka na šaljiv način poručila:

“Ostavi se auta ja sam se sa najboljim frajerima vozila u Fici i Stojadinu”, bio je samo jedan od komentara ispod snimka koji je pobrao veliki broj simpatija.

(Kurir.rs/Blic)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *