Klikom na sliku zatvorite prozor.

                                                                       

ANĐELA NAPUSTILA ZADRUGU U PRATNJI OCA I ADVOKATA: Crnogorkin otac stigao u Šimanovce sa OVIM u rukama!

Dramatično!

Anđela Đuričić je noćas doživjela nervni slom, kada ju je Zvezdan Slavnić ostavio pred svima rekavši da je sve bio dobro osmišljen plan i dogovor njega i Ane Ćurčić, da bi odmah potom rekao kako je u pitanju prvoaprilska šala.

Anđeli nikako nije bilo do smijeha i zabave, već je zbog neslane šale svog dečka izletjela iz Bijele kuće kao furija i počela da lomi prozore po imanju, urla i prijeti.

Ona je čak u jednom momentu uslovila produkciju, rekavši da neće više nositi bubicu, niti će učestvovati u emisijama ukoliko je odmah ne izvedu na razgovor, do čega na kraju nije došlo.

Brojne stranice na društvenim mrežama, koje su posvećene Zadruzi i zadrugarima ne prestaju da komentarišu Anđeline ispade od noćas, a onda je uslijedio šok i situacija je postala vanredna – Anđela Đuričić je rano jutros napustila Zadrugu u pratnji oca i advokata!

– Helga napustila Zadrugu jutros. Piše se da je otac sa advokatom i papirima o njenom zdravstvenom stanju došao po nju u Šimanovce. A mogla je biti voditeljka… Aprililili – stoji u objavi koja je očigledno još jedna prvoaprilska šala na Đuričićkin račun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *