PRAVO ČUDO NA USKRS: Ana i Zvezdan se PONOVO SPOJILI (VIDEO)

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić sreli su se u dvorištu Bijele kuće, dok su išli ka hotelu “Zadruga”, da se spremaju povodom Vaskršnjeg učka.

Njih dvoje naravno nisu progovorili ni riječ, niti se pogledali, a kad su ušli u hotel Zorica Marković se zbunila kad ih je vidjela, a Ana je ušla prva u toalet da obavi šta želi, a onda je i napustila hotel.

Voditelj, Darko Tanasijević čestitke je dao rijaliti učesnici Alekandri Sani Momčilović.

– Ćeko tatina volim te puno i čekam te. Srećan Uskrs i tebi i Ivanu – pročitala je Sana.

– Ljubavi mamina bliži se vreme kad ću te zagrliti jako jako, pomirisati kosu bebo moja velika. Ljubiću te sto godina. Nedostaješ jako, jako puno mila moja dušo. Podršku moju imaš, to je ljubav iznad ljubavi. Budi jaka i svoja, izdigni se, smej se više. Uživaj u ljubavi i ne dozvoli da te ponesu loše misli – čitao je Darko.

– Deco moju podršku imate, neka vas vode emocije i ljubav. Možete vi to ako dovoljno želite. Ivane hvala ti što si uz moju Aleksandru i brineš o njoj i što si joj brisao suze. Verujem da je pored tebe srećna. Aleksandra dopusti sebi ljubav, kad si loše zagrli Ivana i ćutite. Mama vas podržava. Svoj bes i agresivnost kanališi molim te, znaš ono naše – pročitala je Sana.

Mnogo mi znači njihova podrška i što vide šta sve radim za Sanu. mnogo sam iznenađen i nadam se da ćemo se upoznati – rekao je Ivan.

Obezbjeđenje je zatim donijelo poklone u Bijelu kuću, a Aleksandra ih je otvarala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *