Vic dana: Krompir u pustinji

Idu dva krompira pustinjom. Kaže jedan drugom:

– Pazi kaktusssssss!

Kad drugi:

– Alo budalo, nije to naš vic!

Ana Ćurčić otkrila je Matoroj i Zorici nepoznate detalje o Aci Buliću.

Otkrila je da je ceo život vezana za njega, a pomenula je i njihovu svadbu koja je bila zakazana.

– Ma ne zna Zvezdan ništa… Ja sam za njega trebala da se udam u 19.godini, imala dijete, desilo mi se sa njim ono što sam ti pričala. To je čojvek za kog sam ja vezana cijeli život. Ja sam imala zakazanu svadbu, da nije bilo toga, ja bih bila sa njim do danas – rekla je Ana.

– Meni to nije bilo da kažem na taj tračarski način, ja sam samo htjela da ogradim sebe. Nisam razmišljala da u njegovoj glavi to može tako – rekla je Matora.

– To je i poenta, ti njega ne poznaješ i ne znaš kako njegov mozak radi. Samo ja to ovde znam i niko više. Ja njega pominjati neću, osim da se zahvalim i pozdravim, ali da dovodim situaciju ljude, koji ne da nemaju veze sa ovim ovde, da pričaju bljuvotine i skrnavljenje moje i njegove veze koja je bila pre 25 godina, a sada prijateljstvo i poštovanje veliko. On ima svoju vezu, svoju decu i svoje unuke. Ja ti kažem ovo zbog Ace, ne zbog sebe – rekla je Ana.

– Nikad mi za tebe nije rekao da prestanem da komuniciram sa tobom, jer vidi da se mi poštujemo, komuniciramo zadrugarski – rekla je Matora.

– Kao što si mu prenela onu foru što sam se zezala, on je ustao i rekao to vrlo iskreno – rekla je Ana.

– Ja sam tek prošle godine shvatila koliko to meni šteti. Ja se nerviram, meni šteti. Nisam u tom trenutku razmišljala da to može toliko da napravi – rekla je Matora.

– Veći će uticaj na njega imati kada ti dođeš i kažeš mu: “Zvezdane, nemoj spominjati čovjeka” – rekla je Ana.

+- Jesam mu ja rekla, on kaže da je to iz vašeg života. Ovo je bilo specifično, jer sam rekla da nisam ništa loše pričala i tako dalje. Znaš koliko sam se ja potresla, tada me je ta situacija navela da li da kažem: “Izvini što sam terala inat” – rekla je Tomićeva.

– On je popi**eo od tvoje čestitke, udari ga, iskompleksira se – rekla je Matora.

– Meni se javila školska drugarica iz osnovne škole, a ne on, je**te. Pritom, taj čovek nema veze sa njim, nikada nije ni imao, kao što su neke njegove stvari njegov deo. Idiotizam čoveče. Pritom, ide i priče da sam dala za pravo kada sam pomenula na ulasku. Ma daj bre! Pa šta sad, ti si pomenula Sanju i ja sad treba da je pominjem da te gazim – rekla je Ana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *