DJEČAK (14) KOJI JE PUCAO U ŠKOLI SIN POZNATOG RADIOLOGA! Učenici otkrili: “Imao je dva šaržera u rukama i pištolj”

Dečak (14) koji je pucao na đake i osoblje u osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru je sin poznatog radiologa.

Učenik (14) koji je jutros pucao u osnovnoj školi na Vladislav Ribnikar na Vračaru je sin poznatog radiologa. U sumanutoj pucnjavi, preminuo je radnik obezbjeđenja, a prema nepotvrđenim informacijama, više osoba je preminulo, među kojima je i učiteljica. 

Uplakani roditelji trče oko škole i neki još traže djecu u gužvi.

“Prvo je upao na čas istorije i tamo upucao nastavnicu, a onda je krenuo dalje, imao je dva šaržera u rukama i pištolj. Nije niko htio da se druži sa njim, zezali su ga da je nepismen. Mislimo da je samo poludio odjednom!”, rekao je jedan od učenika.

Kako se saznaje, jedno dijete je već na operacionom stolu. Ono ima povrede glave i životno je ugroženo. Drugo dvoje djece ima prostrijelne rane i na intenzivnoj njezi su.

(Mondo)

Da li ste već čuli koliko policajci vole krofne i da ih mogu jesti po cijeli dan?

Policajci iz Leksingtona u Kentakiju svojom objavom na društvenim mrežama dobro su nasmijali sve korisnika Facebooka i Twittera.

1

Naime, kada su stigli na mjesto nezgode u kojoj su uništene sve krofne koje su se nalazile u zapaljenom kamionu, objavili su nesvakidašnje fotografije uz tužne opise.

Pozirali su pokraj izgorjelog kamiona ”tugujući” zbog izgubljenih poslastica koje neće nikada moći probati.

Mnoge kolege policajci iz SAD-a i Velike Britanije uključili su se u njihovu šalu, pa su im ubrzo izrazili podršku i saučešće u teškim trenucima.

“Primite iskreno saučešće iz Čikaga, saosećamo s vama, u ovom teškom trenutku tragedije mislimo na kolege iz Leksingtona”, bile su samo neke od objava na društvenim mrežama.

2
3

Srećom, u nezgodi nije bilo povrijeđenih.

U saopštenju koje su izdali naveli su da se istraga još provodi i da neće stati dok se ne otkrije razlog za ovu, zaista, potresnu tragediju.

Ova njihova objava stigla je i do kompanije koja proizvodi ove krofne, te su im u stanicu poslali mali dar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *