Klikom na sliku zatvorite prozor.

                                         

PRVA FOTOGRAFIJA HAPŠENJA DJEČAKA KOJI JE PUCAO U ŠKOLI! Policija ga drži za ruke, preko glave ima ovo (FOTO)

Dječak (14) pucao je u školi na Vračaru “Vladislav Ribnikar”, prema prvim informacijama ubio je čuvara škole i ranio nekoliko učenika. Za sada nije poznat tačan broj povrijeđenih.

Dječak je odmah uhapšen, javlja reporter Espresa sa lica mjesta.

1367239-342226417-197396856475503-9157354125530208996-n-ff

foto: Tamara Trajković

Veliki broj policije i ekipa Hitne pomoći je na terenu, piše Espreso.

U školu je stigla i ministarka zdravlja Danica Grujičić.

procitajte dalje

April je iza ćoška i pripremio je brojna iznenađenja za sve horoskopske znake, a posebno će tri znaka imati sreće na polju finansija.

BIK

Bikove očekuju velike ponude, prijatni sastanci. Oni mogu na najbolji mogući način optimizovati sve svoje radno vrijeme. Mogu očekivati neke probleme i nevolje, ali će to lako riješiti, izvući iz toga korist i preokrenuti situaciju na bolje. Najviše uspjeha imaćete na polju finansija. Njihova kreativnost će im pomoći da stvore nešto novo, brže izađu iz teških situacija. Savjet i pomoć prijatelja je njihov “spas” ali najviše vjerujte u sebe i slušajte intuiciju, novac pristiže!

VAGA

Vage očekuje vrijeme kada će vam novac teći poput rijeke. Što se više budete trudili, ostvarićete više finansijksih pobjeda i uspjeha. Zvijezde su ove nedjelje na vašoj strani, posebno kada je riječ o finansijama. Ljudi oko vas će očekivati pomoć i podršku, a zapamtite jedno – ako dajete, dobićete. Univerzum i zvijezde podržavaju Vage, pa će se njihova pomoć drugima pokazati kao veliki uspjeh.

STRIJELAC

Postoje tri pouzdana načina da privučete sreću i novac u svoj život – budite svoji, radite ono što najbolje umijete i pažljivo planirajte. Ove nedjelje bićete dvostruko efikasniji. Strijelčevi bi trebalo da prestanu da izmišljaju nešto novo i da se fokusiraju na ono što najbolje znaju da rade, jer novac stiže u tom domenu. Uspjeh od 20. do 26. aprila 2023. godine donosi priliv obilja, pa astrolozi savjetuju ljude u ovom znaku da se potpuno udube u posao. Moguć je čak i poziv na službena putovanja, koje može da vam otvori mnoge mogućnosti!

(Kurir.rs/Najžena)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *