OVAKO ALEKSANDRA SLAVI POBJEDU, OD CARA NI TRAGA NI GLASA! Ovdje je prvo otišla poslije finala Zadruge! S njima nazdravlja Nikolićka, muškarac pored nje nasmijan! (FOTO)

Aleksandra Nikolić nije dugo odmarala nakon superfinalne noći “Zadruge 6” u kojoj je odnijela pobjedu i kući otišla sa nagradom od 50.000 eura.

Ona je spavala tek nekoliko sati i čim se probudila pohitala je u jedan beogradski šoping mol kako bi već počela da troši ono što je zaradila u prehodnih devet mjeseci koliko je boravila u rijalitiju.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Nikolićka se obratila svojim pratiocima na Instagramu.

– Razmišljala sam da li da uključim komentare, da čujem šta mislite, tako da sam ih otključala, pa pucajte – rekla je Aleksandra dok je šetala šoping molom.

Kada je završila kupovinu, ona je okupila prijatelje, među kojima su njen frizer Boris i voditeljka “Zadruge” Ivana Šopić i s njima otišla u jedan restoran gdje su slavili njen trijumf. Pili su vino i bili veoma raspoloženi.

FOTO: PETAR ALEKSIĆ

Ono što je primjetno je da njenog vjerenika Filipa Cara nije bilo ni na vidiku, pa su se odmah pojavili komentari da je njihova veza prekinuta čim su kročili u spoljni svijet, piše Blic.

Ipak Aleks je to demantovala narednim storijem na Instagramu kada je objavila njenu i Filipovu sliku kako se ljube nakon što je ona proglašena pobjednicom šeste sezone ovog rijalitija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *