UBIJENA KĆERKA BIVŠEG TRENERA ZVEZDE: U nezapamćenom masakru u Beogradu stradalo dijete Dragana Kobiljskog

Kćerka poznatog odbojkaškog trenera Dragana Kobiljskog, E.K. ubijena je u nezapamćenom masakru u OŠ Vladimir Ribnikar.

Policija je saopštila da je u srijedu u Beogradu u 8 časova i 40 minuta u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” došlo do pucnjave i da je uhapsila učenika (14) sedmog razreda.

U pucnjavi je ubijeno osmoro djece i radnik obezbjeđenja, dok su šestoro djece i jedan nastavnik škole ranjeni i zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj.Načelnik beogradske policije Veselin Milić otkrio je da je dječak masakr planirao mjesec dana.

(Kurir sport)

Najjeftiniji prirodni lijek po savjetu jednog vojnog ljekara kako da zglobove održi u dobrom stanju i da istovremeno otkloni mnoge tegobe vezane za njih.

Ovaj recept podijelićemo sa vama, koji imate problema sa bolovima u zglobovima, leđima, nogama, vratu.

Recept glasi na sljedeći način:

Kupite u bilo kojoj prodavnici 150 g bilo kog jestivog želatina, sa ili bez voćnog ukusa, u svakom slučaju (150 g – za tretman od mjesec dana). Uveče 5 g želatina (dvije jednake kašike) sipajte u četvrt šolje hladnom (iz frižidera) vodom.

Promiješati i ostaviti da odstoji do jutra (van frižidera). Želatin će preko noći nabubriti i pretvoriti se u žele.

Ujutro popijte smjesu na prazan stomak. Možete dodati sok, vodu sa medom ili miješati smjesu sa jogurtom ili kiselim mlijekom. Ili na bilo koji drugi način koji vama odgovara.

Djeluje tako da ljudi koji su se žalili na bolove u zglobovima, leđima, nogama, bolove u kičmi, vratu itd., prestanu da ih primiijećuju posljie nedelju dana! Tok tretmana je mjesec dana. Ponovite za 6 mjeseci.

Ovo je način da se obnovi “podmazivanje” zglobova. A normalan rad mnogih organa zavisi od zdravih zglobova, jer je sve u našem tijelu povezano. Jedino “NE” – mnogi ne vjeruju. Skupi lijekovi protiv bolova puni hemije za nekoga su jedino rješenje, a ovako „primitivno“, nezahtjevno liječenje ne uliva povjerenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *