RIJEČI JEDINOG DJEČAKA KOJI JE UBIJEN NA VRAČARU SLAMAJU SRCE: Bio je nevjerovatno talentovan, a ovo mu je bila VELIKA ŽELJA

Jedini dječak A.Č. kojeg je na licu mjesta u OŠ “Vladislav Ribnikar” hicima iz pištolja usmrtio drug iz odjeljenja bio je poznati pijanista, a bavio se i tenisom i fotografijom.

Osnovac A.Č. koji je 5. marta napunio 14 godina, pretalentovani pijanista, bio je dobitnik više prvih nagrada na nacionalnim i međunarodnim muzičkim takmičenjima, kao i dobitnik specijalne nagrade za izvođenje kompozicije Burgmuller Etude D-dur 2019. godine. On je nastupao na više nacionalnih i međunarodnih takmičenja.

– Volim da vozim bicikl, bavim se fotografijom i izradom zanimljivih video zapisa koje podvlačim interesantnom muzikom. Volim matematiku, volim sport, a posebno volim tenis. Volio bih da sviram “Mađarske igre” od Bramsa, volio bih da sviram “Turski marš”, takođe volim i Rahmanjinova – rekao je Andrija Č. koji je izvodio Paganinija u videu koji je postao viralan na društvenim mrežama, a na kome tokom njegove priče ide pjesma Dino Merlina “Eh da je tuga snijeg”.

On je takođe nastupao na dečijoj Evroviziji krajem novembra 2020. godine kao član nacionalnog žirija.

Prije dva dana dječak Kosta Kecmanović uletio je u zgradu svoje osnovne škole i hicima iz pištolja prvo ubio radnika obezbjeđenja i tri djevojčice, a zatim svoj krvavi pir nastavio ubijanjem u kabinetu istorije. Prvo je pucao u nastavnicu koju je ranio, pritom ubivši petoro djece, a više njih ranio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *