LAPSUS KOJI JE NASMIJAO INTERNET! Voditeljica htjela da se napravi pametna! Krenula bura na mrežama – Kad ne ideš u školu…

Voditeljica televizije Hepi je željela da uporedi teritoriju Srbije i Amerike, pa je napravila grešku koja je izazvala haos na mrežama.

Voditeljka emisije “Rano jutro” na televiziji Hepi TV postala je viralni hit na društvenim mrežama nakon što je uporedila veličinu Srbije i Amerike. Nakon tragedije u kojoj je dječak (13) ubio svoje drugare iz škole i radnika obezbeđenja, mnogi mediji su povukli paralele sa sličnim zločinima koji se često dešavaju u SAD. Takvu paralelu pokušala je da uradi i voditeljka jutarnje emisije, a neko je njeno objašnjenje objavio na Tviteru.

“Amerika je velika država i velika zemlja. Srbija je, naravno, svi znamo, duplo manja. A možda i više nego duplo manja od Amerike… “, objasnila je voditeljica u programu. Video je ubrzo postao viralan i pobrao tone komentara. U komentarima joj pišu da bi neko trebalo da joj kaže da “nemoj da pričaš okolo i da je Srbija manja od neke američke lokalne zajednice”.

“Tu smo negdje…”, “Najgore je što gledaoci te televizije nemaju pojma o čemu ova gospođa priča”, “Možda, ali nije potvrđeno. Toliko nas je da još računamo sa prošlogodišnjeg popisa stanovništva”, “Metar mog sela je cijela Amerika…”, “Amerika je blizu 10 miliona km2, a Srbija 88.460 km. 100 ili više puta veća, samo je pogriješila. Kad ne ideš u školu, zezaš se ovako…”, neki su od komentara.

(MONDO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *