Novac će ima BUKVALNO PASTI S NEBA: Ovo su 4 horoskopska znaka koji će imati nevjerovatnu sreću od maja 2023. do maja 2024.

Sreća je individualna stvar, ali činjenica je da je među znakovima zodijaka bilo i onih koji su se godinama mučili. Jednostavno, činilo se da im ništa ne ide od ruke. Čak bi i stvari koje su bile ‘sigurne’ odjednom ‘otkazale’. Međutim, sada se situacija konačno mijenja.

Pred nama je najpozitivniji astrološki tranzit u 2023. godini koji će pomoći svakom horoskopskom znaku da napreduje u nadolazećoj godini, a posebno četiri koja su se mučila godinama unazad, čeka ostvarenje snova.

Jupiter je 16. maja ušao u dio neba kojim vlada Bik gde će ostati do 25. maja 2024. godine. Ova kosmička kombinacija zadnji put se dogodila 2011. i 2012. godine, u vremenu kada su svi znakovi doživjeli sreću i obilje – kolektivno i lično.

Jupiter u astrologiji

Kao i istoimeno rimsko božanstvo, Jupiter je ekvivalent grčkog boga Zevsa. Izvorno poznat kao ‘bog neba i groma’, Jupiter je s vremenom postao ‘kralj svih bogova’, koji je imao poslednju riječ kad god među ostalima nije postojao konsenzus.

U astrologiji, Jupiter je ‘kozmički ekspander’ i planeta ‘zaštite, obilja i višeg učenja’. Budući da je antiteza Saturnu, koji se smanjuje i donosi teške lekcije, Jupiterov uticaj je zabavan jer je njegov posao uvećati sve što dotakne. I dok se planeta povezuje s optimizmom i urođenom radošću života, Jupiterova ozbiljna strana leži u potrazi za dubljim smislom.

Jupiter je planeta kojoj se treba obratiti kada prolazite kroz nedostatak vjere jer vas inspiriše da vjerujete u budućnost i sve njene mogućnosti. Na kolektivnom nivou, Jupiter predstavlja filozofiju, duhovnost, mudrost, putovanja svijetom i znanje. Na ličnom nivou (unutar vaše karte rođenja), Jupiter predstavlja vaše poglede na svijet, duhovne sklonosti i sposobnost privlačenja sreće i bogatstva.

Bik u Jupiteru i najsretniji znakovi

Od svih horoskopskih znakova, Bik je najviše povezan s novcem, finansijama i materijalnim. Jupiter, koji se nalazi u ovom znaku, u nadolazećoj bi se godini mogao pretvoriti u finansijsko tržište koje doživljava pozitivne preokrete.

Naročito u proleće 2024. godine, susret Jupitera s planetom Uranom, koji je takođe u Biku, svakih dvanaest godina, mogao bi da se pretvori u povećanje plata, tržište nekretnina za kupce i velike dobitke. U prevodu – naći ćete se na pravom mjestu u pravo vrijeme, a četiri znaka koja će do 25. maja 2024. godine imati posebnu sreću su: Bik, Lav, Škorpija i Vodolija.

(Krstarica.rs)

astrologija 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *