NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će dobiti pare do 12. augusta

I dok čekamo dolazak retrogradnog Merkura (24. august), već uviđamo da svi planovi idu traljavo zbog retrogradnog uticaja Saturna, Venere, Neptuna i Plutona. Astrolozi su saglasni da zbog toga treba biti oprezan sa ulaganjima.

Retrogradna Venera utiče na kašnjenje isplata, a svi dogovori moraju da čekaju septembar kada će planetarna situacija biti povoljnija. 
August ne treba da nas obeshrabri već da nas podsjeti da pojedini pregovori o novcu treba da sačekaju mjesec septembar.

Određeni horoskopski znakovi će imati novac do 12. augusta jer ne trpe negativan planetarni uticaj. 

Među njima su: Lavovi, Jarčevi, Bikovi i Vage.

LAV

Vi ste jedan od znakova kome ne smeta položaj planeta, pa ćete itekako zaraditi novac u narednoj nedjelji. Posredstvom Djevice možete da profitirate, a dobar je period za zanatske poslove.

JARAC

Uran u kombinaciji sa Jupiterom može da vam donese proširenje biznisa preko društvenih mreža i dodatnu zaradu. Ukoliko proširite svoje vidike možete da zaradite na osnovu nečega što vam je dosad bio hobi.

BIK

Merkur još uvijek nije retrogradan, tako da možete da zaradite i spojite lijepo i korsino. Narednu nedjelju treba koristiti za pregovore o novcu, jer će od 24. augusta sve ići traljavo.

VAGA

Mars radi za vas, pa novac stiže iako ne želite o tome javno da razgovarate. Dobićete ponudu za honorarni posao koji će vam donijeti odličnu zaradu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *