JADNO, DA JADNIJE NE MOŽE BITI Sramno ISPLJUVALA SRBE, pa udarila na Novaka: Bivša teniserka tvrdi da je pobjeda Đokovića NEREGULARNA

Bivša australska teniserka Rene Stabs smatra da je poen koji je Novaku Đokoviću donio titulu u Sinsinatiju bio neregularan.

Pobjeda Srbina nad Karlosom Alkarazom u finalu Mastersa u Sinsinatiju teško je pala šestostrukoj grend slem šampionki iz Australije koja je svojim komentarom još jednom potvrdila da ne može da smisli srpskog tenisera.

3573668-profimedia0798885920-ff

FOTO: IAN JOHNSON/ICON SPORTSWIRE / NEWSCOM / PROFIMEDIA

Australka koja je ponovo dospjela u žižu javnosti zbog brojnih kritika na račun Srbina, ponovo je pokušala da unizi uspjeh Đokovića.

Ranije je govorila da nije Novakov fan, optuživala ga da lažira povrede, glumi žrtvu i pljuvala srpske navijače…

Ova istaknuta hejterka sada je našla zamjerku i na Novakovu epsku pobjedu u finalu Sinsinatija. Smatra da je Alkaraz oštećen kod odlučujućeg poena.

Gledajući prenos meča ona je procijenila da je loptica zakačila mrežu prilikom drugog servisa Đokovića u posljednjem poenu i da je servis morao biti ponovljen.

“Nevjerovatan meč. Nejverovatno, ali sam isto tako veoma sigurna da je loptica dirala mrežu na meč-loptu. Poslušajte dobro zvuk i pogledajte reakciju Karlosa Alkaraza. Ne bih da oduzmem ništa od Novaka, kakav trud, ali je to baš bez veze ako je istina”, napisala je na Tviteru Australka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *